به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمدجعفری پیش از ظهر دوشنبه در جشن روز پرستاری و ماما در دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: لایحه دو طرح مدیریت خدمات کشوری و کاهش ساعات کار پرستاران در مجلس مورد بررسی قرار گرفت و اشکالاتی که از سوی شورای نگهبان گرفته شد، در حال بررسی است.
وی تصریح کرد: با افزایش 50 درصدی نیرو، این طرح در شش ماهه نخست سال جاری عملیاتی میشود.
جعفری با اشاره به اینکه پرستاران و ماماها خط اول درمانی هستند، افزود: بیماران در بدترین شرایط وقتی وارد مجموعه بیمارستان میشوند با پرستار روبرو می شوند.
قائم مقام وزیر بهداشت با اعلام اینکه در سال گذشته به خاطر شرایط مالی مطالبات پرستاران به تعویق افتاد، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی با وجود تنگناهای مالی در سال گذشته در امر خدمت به بیماران کوتاهی نکرده است.
وی مهمترین ویژگی پرستار را صبر و بردباری، مهربانی، احساس مسئولیت و رعایت حقوق بیمار دانست.
جعفری با اشاره به اینکه برخورد مناسب و حوصلهای که پرستار برای بیمار صرف میکند در بهبود وضعیت روحی درمانی بیماران نقش مهمی دارد، بیان داشت: این امر بیشتر از دارو در درمان موثر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از فراهم شدن امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر چهار دانشجو برای بخش مراقبتهای ویژه در این رشته مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: به دنبال فراهم شدن و اخذ مجوز دورههای کارشناسی ارشد به صورت فراگیر در مازندران هستیم.
وی مهمترین مشکلات پرستاران را پایین بودن پایه حقوق، ساعت کار، حجم فراوان کاری و مشکلات برخورد با بیماران و نبود منابع اعتباری کافی برای بازنشستگی موعد و پیش از موعد و امکانات محدود تحصیل در داخل کشور عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به کسری بودجه وزارت بهداشت در سال گذشته افزود: از منابع دانشگاه علوم پزشکی 7 میلیارد تومان در بیمارستانهای دولتی اختصاص یافت تا مشکلات ناشی از پرداختهای معوقه پرسنلی مازندران کمتر شود.
وی بیان داشت: از این مبلغ 5/2 میلیارد تومان به صورت مستقیم و بقیه به صورت غیرمستقیم در اختیار مراکز بیمارستانی مازندران پرداخت میشود.
جعفری تعداد پرستاران مراکز درمانی مازندران را 3 هزار نفر اعلام کرد و گفت: در مازندران 21 بیمارستان دولتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی فعالیت دارند.
نظر شما