به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد قریب شب گذشته در نشست خبری به مناسبت هفته هلال احمر با اشاره به وجود 23 قلم کالای امدادی در این استان افزود: خراسان جنوبی در برخورداری از برخی از کالاهای امدادی از میانگین استاندارد بالاتر است و در برخی نیز از جمله خودروهای امدادی با محدودیتهایی روبرو است که در این زمینه نیز در دو سال گذشته کمکهای خوبی به استان شده است.
وی در خصوص پایگاه امدادی شرق کشور در استان گفت: عملیات حصارکشی آن با اعتبار 200 میلیون تومان توسط هلالاحمر در دست اجرا است و عملیات احداث ساختمان آن نیز همزمان با هفته هلال احمر آغاز می شود.
وی از تخصیص اعتبار 500 میلیون تومانی از سوی ستاد حوادث استان در سال جاری به این پایگاه خبر داد و اظهار داشت: وجود یک دستگاه بالگرد هوایی با توجه به حادثه خیز بودن استان همچنین پراکندگی آن ضروری است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی به توزیع بیش از چهار میلیارد و 890 میلیون ریال کالا در روستاهای استان در سال 87 اشاره کرد و ادامه داد: راه اندازی خانه داوطلب در شعب جمعیت استان و جمع آوری 244 میلیون و 446 هزار ریال کمک به غزه از اقدامات امور داوطلبان این جمعیت در سال گذشته بوده است.
وی برگزاری 16 مانور، 26 مسابقه امداد و نجات، 12 همایش و سمینار و 17 مورد زلزله بالای سه ریشتر را از اقدامات بخش امداد و نجات استان در سال 87 برشمرد و بیان داشت: راه اندازی پایگاه های امداد و نجات جاده ای در درمیان، سرایان، حوض رباط و سه راهی پاسگاه شهید زارع فردوس به دیهوک، راه اندازی تعداد سه اتاق بحران، تقویت ناوگان ترابری و امدادی و خرید تجهیزات امدادی از جمله اقدامات ویژه انجام شده در سال گذشته بوده است.
قریب با اشاره به اینکه در حال حاضر 21 هزار جوان عضو جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی هستند، گفت: به پنج هزار و 450 نفر از این جوانان در سال گذشته آموزش های امداد و نجات داده شده است.
به گفته این مسئول چهار کانون روستایی، 340 کانون دانش آموزی و 16 کانون دانشجویی هلال احمر در استان فعال است که تعداد دانشجویان عضو کانونها دو هزار و 121 نفر، اعضای کانونهای روستایی 366 نفر و دانش آموزی نیز 15 هزار و 495 نفر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در مورد اقدامات هلال احمر در بارندگیها و سیل اخیر استان افزود: در زمان وقوع سیل فروردین 23 اکیپ به مناطق اعزام شدند و 340 میلیون تومان نیز برای امدادرسانی هزینه شد و در سیل اردیبهشت نیز 173 امدادگر به چهار شهرستان اعزام شدند.
قریب اضافه کرد: ارتقای توان آمادگی مقابله و بازتوانی جمعیت، توسعه و تقویت عملیات امداد و نجات، توسعه تیمهای واکنش سریع امداد و نجات، ترویج فعالیتهای داوطلبانه، تقویت و فعال سازی کانون غنچه های هلال و تقویت و احداث پایگاههای استاندارد در راستای امداد و نجات و برگزاری همایش بررسی مشکلات سلامت مناطق مرز از جمله برنامه های مهم هلال احمر خراسان جنوبی در سال جاری است.
وی تجلیل از برترین های امدادی استان، دیدار پرسنل هلال احمر استان با نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه، برگزاری همایش ایمان و ایمنی با حضور داوطلبان و جوانان هلال احمر، کلنگ زنی پایگاه امداد و نجات استان، راه اندازی کانون طلاب و بهره برداری از پایگاه امداد جاده ای باغستان فردوس را از مهم ترین برنامه های جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در هفته هلال احمر و صلیب سرخ اعلام کرد.
نظر شما