به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سلیمان زنگویی ظهر پنج شنبه در گردهمایی کارشناسان و مدیران مدارس کاردانش در اردوگاه پیشتازان انقلاب گزند درمیان با اشاره به در پیش بودن فصل امتحانات و تأکید بر فراهم آوردن شرایطی مناسب برای برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی اظهار داشت: در برنامه ریزی و ایجاد رشته های آموزشی کاردانش به شرایط اقلیمی و جفرافیایی مناطق توجه شده و نیازهای دانش آموزان هر منطقه به عنوان محور ایجاد رشته در هنرستانهای کاردانش باید مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: در سال تحصیلی ۸۶- ۸۷ حدود ۲۴ درصد هنرجویان مدارس کاردانش استان به موسسات آموزش عالی راه یافته اند.
معاون آموزش سازمان آموزش و پرورش خراسان جنوبی تصریح کرد: در حال حاضر ۳۲ درصد دانش آموزان استان در ۳۱ آموزشگاه کاردانش مشغول به ادامه تحصیل هستند که تعداد ۲۵ آموزشگاه مستقل بوده و شش آموزشگاه نیز ضمیمه است.
زنگویی به روز نبودن تجهیزات، عدم برخورداری فضاهای مدارس کاردانش از استانداردهای لازم و کمبود نیروی انسانی متخصص را از عمده مشکلات مدارس کاردانش استان برشمرد.
وی در پایان از هنرستانهای فنی و حرفه ای و کاردانش به عنوان بازوان نظام تعلیم و تربیت یاد کرد و خواستار تعامل بیشتر این دو با هم شد.
محمد حسین بهدانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان نیز گفت: در سال تحصیلی جاری ۳۲۵ دانش آموز دختر و پسر درمیانی در پنج رشته ساختمان، برق، رایانه و تولیدات چند رسانه ای، حسابداری، مدیریت خانواده و خیاطی در دو آموزشگاه عصمتیه و تلاش شهر اسدیه تحصیل می کنند.
نظر شما