معاونت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: در سال ٨٧ با سازماندهی که انجام شد توانستیم این سند را تدوین کنیم و یک سوم استانهای کشور در حال حاضر سند چشمانداز استان را آماده کرده اند و بقیه در حال اجرایی شدن هستند.
محمدحسین رفیعی عنوان کرد: در بحث تسهیلات بانکی و مشارکت مردم جهت افزایش بهره برداری از سرمایه گذاری بخش مردمی، الزام هم فکری را ایجاد می کند.
رفیعی اظهار داشت: بیمه از مسائل حائز اهمیتی است که با توجه به خشکسالی و حوادث غیر مترقبه ای که با آن مواجه هستیم، لازم است که بهره برداری بیشتری از این صنعت داشته باشیم.
وی افزود: گاهی اوقات ارقامی که سازمان در قالب این مصوبات متعهد می شود، قابل مقایسه با ظرفیت اعتباری سازمان نیست به عنوان مثال ما 1.5 برابر اعتبار کل سازمان برای سال ٨٨ متعهد شدیم.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: بحث نظارت و ارزشیابی نیز از موضوعات موثر در کیفیت بخشی به کارهاست.
وی اظهار داشت: در سال ٨٧ قراردادی منعقد کردیم و سه منطقه را مشخص و مشاور را برای ارزیابی هر منطقه تعیین کرده ایم.
رفیعی بحث آمار و اطلاعات را از دیگر موضوعات محوری در سازمان دانست و بیان کرد: سال گذشته ابلاغیه ای در این زمینه داشتیم تا دفتر برنامه و بودجه به طور متمرکز عمل کند، به همین دلیل در صدد هستیم تا منابع و اطلاعات را مستندتر، با کیفیت تر و با صحت و سرعت بیشتر ارائه کنیم.
نظر شما