اسماعیل احمدی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: اجرای برنامه های غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان وظیفه دستگاه خاصی نیست و تمامی سازمان ها و نهادهای مرتبط با موضوع جوانان باید در این امر مهم و حیاتی مشارکت فعالی و تاثیرگذار داشته باشند.
وی ادامه داد: با توجه به بافت جمعیت جوان کشور و همچنین سطح گستردگی برنامه های غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان باید تمامی دستگاه های دولتی و بخش های خصوصی در این مهم مشارکت داشته و زمینه را برای ایجاد وحدت رویه در اجرای فعالیت ها و برنامه ها فراهم نمایند.
دبیر ستاد ساماندهی امور جوانان استان کردستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص مدیریت برنامه های غنی سازی اوقات فراغت عنوان کرد: خوشبختانه در طول چند سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در خصوص ساماندهی و مدیریت واحد برنامه های دستگاه های مختلف در خصوص غنی سازی اوقات فراغت آغاز شده ولی این مهم هنوز به شرایط مطلوب و ایده آل نرسیده است.
احمدی فعال شدن دبیرخانه اوقات فراغت در سازمان ملی جوانان را گام مهمی در عرصه ساماندهی برنامه های دستگاه های اجرایی دانست و عنوان کرد: نکته مهم در این عرصه احساس مسئولیت کلیه مدیران در بخش ایجاد امکان برای غنی سازی اوقات فراغت به شمار می رود که باید با فرهنگ سازی این مهم را در جامعه ترویج کرد.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی 5 هزار پایگاه غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در استان کردستان در تابستان سال جاری بیان داشت: در حال حاضر تمامی سازمان های دولتی عضو ستاد ساماندهی جوانان استان برنامه های خود را در این زمینه اعلام و سامانه اینترنتی نیز در این خصوص راه اندازی شده است.
مدیر امور جوانان استان کردستان در پایان گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته سعی شده که میزان گستردگی طرح های غنی سازی اوقات فراغت در شهرستان های مختلف استان به صورت کاملا عادلانه و بر اساس نیازمندی های هر منطقه باشد.
نظر شما