دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ظرفیت رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی نسبت به دوره گذشته افزایش یافت و این افزایش ظرفیت در کنکور 88 اعمال شده است.
وی اضافه کرد: ظرفیت رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در وزارت بهداشت بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شده است و ظرفیت دانشگاههای علوم پزشکی و شعب بین الملل را در بر می گیرد.
مدیرکل دفتر گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت با توجه به برنامه تهیه شده تعیین ظرفیتهای علوم پزشکی صورت گرفته است و افزایش ظرفیت به دلیل ایجاد دانشکده های جدید در مناطق مختلف کشور در همه نقاط توزیع شده است.
وی اظهار داشت: با تغییر این ظرفیت، در رشته پزشکی سه هزار و 300 نفر، در رشته دندانپزشکی 950 نفر و در رشته داروسازی 900 نفر پذیرفته می شوند. مجموع ظرفیت پذیرش در این سه رشته 5 هزار و 150 نفر خواهد بود.
ضیایی اظهار داشت: این ظرفیت بدون احتساب ظرفیت پذیرش در سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد است و بر اساس اعلام ظرفیتی که از سوی دانشگاه آزاد به وزارت بهداشت انجام شده، دانشگاه آزاد در رشته پزشکی در 10 واحد آموزشی 600 نفر، در رشته دندانپزشکی در دو واحد دانشگاهی 180 نفر و در رشته داروسازی 120 نفر می پذیرد.
به گزارش مهر، مجلس شورای اسلامی چندی پیش در نامه ای به وزیر بهداشت خواستار افزایش ظرفیت رشته های پزشکی شده بود که به نظر می رسد تغییرات مطرح شده از سوی مدیرکل دفتر گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت در این راستا باشد.
نتایج اولیه کنکور سراسری تا فردا 10 مرداد ماه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود که در این نتایج بیش از 900 هزار کنکوری مجاز به انتخاب رشته می شوند که طی برنامه ای زمان بندی شده فرصت دارند برای انتخاب 100 رشته اقدام کنند.
نتایج نهایی کنکور سراسری که در آن در نهایت از هر دو کنکوری یک نفر وارد دانشگاه می شود نیمه دوم شهریور ماه منتشر خواهد شد.
نظر شما