به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، طاها طاهری بعد از ظهر سه شنبه در جریان بازدید از تعدادی از مراکز درمان و ترک اعتیاد آذربایجان غربی افزود: در سال جاری به دلیل مشکلات توزیع مناسب اعتبارات در سطح ملی اعتبارات مورد نیاز برای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانها از حالت متمرکز خارج شده و براساس نیاز دستگاه های اجرایی این اعتبار اختصاص می یابد.
وی با اعلام اینکه هریک از استانها و دستگاه های اجرایی بر اساس برآورد و نیاز خود اعتباراتی را در جهت پیشگیری و مقابله با اعتیاد در سطح کشور هزینه می کنند، خاطرنشان کرد: 880 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته سال جاری به ستاد مبارزه به مواد مخدر کشور نیز بر اساس نیاز استانها هزینه می شود.
طاهری از کشف 240 تن مواد مخدر در طول چهار ماهه امسال خبر داد و گفت: میزان کشفیات در مقایسه با سال گذشته 20 درصد رشد نشان می دهد.
جانشین دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور همچنین با اعلام اینکه هم اکنون 600 هزار نفر معتاد تحت پوشش درمانی قرار گرفته اند، بیان داشت: این میزان باید در پایان برنامه چهارم توسعه به 960 هزار نفر برسد.
وی توسعه مراکز درمانی، سهل الوصول کردن درمان و ارائه تسهیلات به بیماران پرخطر، توسعه مراکز متادون درمانی را از اولویتها و برنامه ریزی های اساسی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برشمرد و گفت: در بخش مقابله با اعتیاد این ستاد تاکنون موفق عمل کرده به گونه ای که ایران در سطح بین المللی یکی از کشورهای مطرح در امر مبارزه با مواد مخدر مطرح است.
وی عدم ایجاد اشتغال پایدار و توانمندسازی افراد معتادی که در مراکز درمان اعتیاد خود را ترک کرده اند را یکی از مشکلات پیش روی ستاد بیان کرد و گفت: اگر بتوانیم برنامه ریزی را انجام دهیم که افراد معتاد پس از ترک با اشتغال و توانمند سازی دوباره به سمت اعتیاد بازنگردند می توان گامهای اساسی را در بحث مبارزه با اعتیاد برداشت.
طاهری با اشاره به بحث مشارکت جدی حوزه های علمیه در بحث پیشگیری از اعتیاد در کشور اظهار داشت: به دلیل تاثیرگذاری بسیار بالای حوزه های علمیه و همچنین گرایش به سمت اعتیاد به دلیل عدم پایبندی به باورهای دینی از سال جاری بحث پیشگیری و فرهنگسازی در این زمینه با همکاری مراکز حوزه علمیه در سطح کشور اجرایی می شود.
نظر شما