محمد رضا مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: مهمترین چالش در بحث مناسب سازی، آگاه سازی و اطلاع رسانی است. بحث اعتبارات نیز در این میان مهم است اما آنقدر اساسی و جدی نیست که کمبود بودجه بخواهد مانع از اقدامات مناسب سازی شود.
پیش از این دبیر ستاد مناسب سازی کشور اعلام کرده بود علی رغم گذشت 20 سال از بحث مناسب سازی مکانهای عمومی برای معلولان در کشور تنها 30 درصد مکانهای عمومی و ادارات مناسب سازی شده اند.
مرادی در ادامه با اشاره به اینکه 100 هزار نقطه عمومی در سطح کشور وجود دارد که محل تردد و استفاده معلولان است، اظهار داشت: از بین این نقاط 30 هزار نقطه را مشخص کردیم که مورد بازدید و بررسی کمیته کارشناسی قرار گرفته است.
دارا بودن در و پنجره استاندارد، آسانسور، سرویس بهداشتی و... از جمله مواردی است که کارشناسان در بازدید از مکانهای عمومی و سازمانها مورد بررسی قرار می دهند.
دبیر ستاد مناسب سازی کشور تاکید کرد: جزئیات بررسیهای کارشناسان وجود دارد که به صورت جزوه در اختیار استانداران هر استان قرار گرفته تا نسبت به استانداردسازی و بازسازی آن اقدام شود.
به گفته مرادی تا پایان سال جاری عملکرد استانها در مورد مناسب سازی بررسی می شود تا مشخص شود چه تعداد از نقاط عنوان شده مناسب سازی شده اند.
نظر شما