سید محمد رضا ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس گفت: در تصادفات درون شهری هرکدام از عوامل اجرایی درگیر در صحنه تصادف از مقام مافوق خود دستور می گیرند که این امر سبب طولانی شدن پروسه رسیدگی به تصادفات درون شهری می شود.
وی تصریح کرد: در صحنه تصادف شاهد حضور عواملی همچون راهنمایی و رانندگی، آتش نشانی و اورژانس هستیم که متاسفانه هر کدام از این عوامل از مقامات خود دستور می گیرند.
معاونت راهنمایی و رانندگی استان هرمزگان بیان کرد: برای جلوگیری از معطل ماندن شهروندان و تسریع در انجام عملیات در صحنه های تصادف باید تمامی عوامل اجرایی حاضر در صحنه با یکدیگر هماهنگ باشند.
ضیایی یکی از راهکارهای جلوگیری از معطل ماندن شهروندان در صحنه های تصادف را استقرار ایستگاه های تصادفات در نقاط مختلف شهر دانست و گفت: با استقرار این ایستگاه در نقاط پرتردد و حادثه خیز شهر می توان در کوتاهترین زمان ممکن و با هماهنگی کامل در بین عوامل اجرایی حاضر در صحنه حادثه به تصادفات رسیدگی کرد.
وی اظهار داشت: در جهت هماهنگی و تسریع در رسیدگی به تصادفات شهری مامورین آتش نشانی، راهنمایی و رانندگی و اورژانس و سایر عوامل می توانند به صورت گروهی در ایستگاه مستقر شوند و مدیریت این گروه عملیاتی به بصورت واحد فرماندهی شود.
ضیایی خاطرنشان کرد: عدم وجود زیرساختهای مناسب شهری و کوتاهی برخی مسئولان سبب شده است تا انتظارات شهروندان از مامورین راهنمایی و رانندگی در شهر افزایش پیدا کند و در شهری مانند بندرعباس به دلیل رعایت نکردن مسائل کارشناسی، پلیس باید تاوان کوتاهی برخی سازمان ها را بپردازد.
معاونت راهنمایی و رانندگی استان هرمزگان به عدم وجود پارکینگ در شهر بندرعباس اشاره کرد و گفت: با وجود ساخت هتل و مراکز خرید در نقاط پرتردد شهر بندرعباس و عدم وجود پارکینگ عمومی در این مراکز، بسیاری از شهروندان با کمبود جا برای پارک وسایل نقلیه خود مواجه می شوند که این امر به بیشتر شدن معضل ترافیک کمک می کند و انتظارات شهروندان را از پلیس افزایش می دهد.
نظر شما