۱۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۱۸

درهمایش عملیات روانی مطرح شد:

دیدگاه لاریجانی درباره اعطای جایزه نوبل به اوباما

دیدگاه لاریجانی درباره اعطای جایزه نوبل به اوباما

رئیس مجلس شورای اسلامی تجلیلی که در دادن جایزه نوبل به رئیس جمهور آمریکا صورت گرفت را از نوع جنگ نرم خواند و گفت آنها می خواهند از این طریق راه را برای سلطه خود هموار سازند.

به گزارش خبرگزاری مهر دکتر علی لاریجانی در همایش عملیات روانی و رسانه که روز یکشنبه در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد ، اظهار داشت: موضوع عملیات روانی، تهدید نرم و جنگ نرم به عنوان واژگانی در دهه اخیر مطرح بوده اند که اینها بعد از انتخابات درایران بیشتر پدیدار شدند که یک بعد آن به جوهره انسان و بعد دیگر به شرایط عصر ما بر می گردد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ممیز بین انسان با سایر موجودات نطق است، عنوان کرد: برخی کنش های اندیشه ما همین نطق است و شاید در دنیای قدیم، دانش نوعی انعکاس عین در ذهن بود اما وجه قالب فیلسوفانی که در غالب گذشته و در غرب بود ریشه از این نوع گرفته بود اما در عصر مدرن دانش مقدم بر واقعیت بشر به طوری که مارکس انسان مدرن را موجودی می داند که به فکر تغییر جهان است.

 وی با اشاره به بیداری اسلامی یادآور شد: باید به این نکته توجه داشت که بیداری اسلامی نوعی قدرت فکری در منطقه را بوجود آورد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تفاوت در بین دو مسیر است که هر از گاهی در یک بخش خود را نشان می دهد خاطرنشان کرد: در بحث تئوری قدرت نرم موضوع سلطه برای آنها پراهمیت می شود ولی در اصل  هدفگیری آنها سلطه بر جهان است و  این قدرت نرم را ما هم دنبال می کردیم اما در قصد و هدف و متد با آنها متفاوت هستیم به گونه ای که عدالت به معنی فراگیرش هدف ما است.

لاریجانی همچنین با بیان اینکه در حوزه اقتصاد هم تئوری اقتصاد اسلامی با این تعریف از عدالت مورد بررسی قرار می گیرد و ما باید فضایی را ایجاد کنیم تا توسعه اقتصادی توسط مردم باشد گفت: البته این تعریف از عدالت در حوزه های فرهنگی و اجتماعی نیز صادق است.

وی با اشاره به اینکه در صحنه بین المللی هم نگاهمان دفاع از مردم سالاری است تصریح کرد: از اینکه تنازعات سخت به سوی تنازعات نرم برود استقبال می کنیم چون هدف و روش آنها بر مسائل خودشان اجازه فریبکاری را می دهد ولی ما هم باید به تناسب آن هم حالت دفاعی و هم تهاجمی داشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جامعه باید شگردهای آنها را بشناسد چرا که در درون آنها مکر خوابیده است عنوان کرد: دفاع از ارزشهای مسلم ما از یک فربهی واقعی باید برخوردار باشد و ارزشهای رهایی بخش با محور عدالت را برای آنها آشکار سازیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی شرط اول تحققاین امر را نوعی ذهن فوق ذهنی در تحلیل افکار نزد صاحب نظران رسانه ای و مدیران در نظر گرفت و عنوان کرد: در غیر این صورت به سطحی نگری گرایش خواهیم یافت البته افراد با سلایق مختلف هم باید از ظرفیت عقلانی خوبی برخوردار باشند.

لاریجانی با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت های مردمی امری ضروری است یادآور شد: نباید تردیدی داشت که در سال های اخیر به ویژه دو سال اخیر تئوری مسلط بین المللی بیشتر به سمت جایگزینی قدرت نرم می رود و این در حالی است که در دوران بوش اولویت اصلی قدرت سخت بود ، اما در شرایط فعلی آمریکا به سمت قدرت نرم در پیش است که شاید دلیل آن هم بن بست هایی باشد که آنها در عراق و افغانستان با آن مواجه هستند.

 وی در ادامه به طرح 10 ماده ای اوباما رئیس جمهور آمریکا برای فلسطینیان اشاره کرد و آن را از جمله قدرت های نرم برشمرد و افزود: پیشنهاد مذاکره با پیش شرط با ایران نیز نوعی فضاسازی جدید است و تجلیلی که در دادن جایزه نوبل به رئیس جمهور آمریکا صورت گرفت نیز از این نوع است که آنها می خواستند از این طریق راه را برای سلطه خود هموار سازند.

رئیس مجلس شورای اسلامی طرح 10 ماده ای اوباما را یک فاجعه برای ملت فلسطین عنوان کرد و افزود: این طرح فقط یک ظاهر بزک کرده دارد، چرا که تبدیل مسجد الاقصی به یک اثر تاریخی و یا عدم بازگشت فلسطینیان طرح مناسبی برای فلسطینی ها نیست.

کد خبر 962879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha