به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی همایش، هدف از این همایش راهاندازی و بحث درباره ابتکارعملهای بلندمدت جوامع دینی برای حمایت از سیاره زمین است؛ چرا که برگزارکنندگان اعتقاد دارند بدون حمایت و همکاری کامل و حضور رهبران دینی ایجاد فضای سیاسی مؤثر برای رسیدن به توافقی لازم الاجرا، هماهنگ و متعادل در اجلاس کپنهاگ که آذرماه امسال در دانمارک برگزار میشود دشوار خواهد بود.
این مراسم که اجلاسی متشکل از رهبران دینی و سکولار خواهد بود آغازی برای تعهدات بلند مدت سنتهای بزرگ دینی است. این تعهدات برای مثال عبارتند از: تمام معابد دائوئیست در چین از انرژی خورشیدی برخوردار شوند، سبز کردن ( انطباق با اصول حفظ محیط زیست) ساختمانهای دینی، حمایت از جنگلهای مقدس، توسعه سیاستهای سرمایهگذاری اخلاقی، انتشار کتابهای مقدس روز کاغذهای دوستدار محیط زیست، ایجاد برنامههای آموزشی و تأکید بر نقش ادیان در آموزش رسمی و غیر رسمی.
ائتلاف ادیان و حمایت از محیطزیست و همچنین برنامه توسعه سازمان ملل به ادیان کمک میکنند که سنتهای دینی این طرحها و تعهدات بلند مدت خود را اجرایی کنند. این تعهدات به مشکلات بنیادین سوءاستفاده از طبیعتی باز میگردند که تغییرات جوی یکی از نشانههای بارز آن است.
این همایش بزرگترین تعهدات ادیان به اقدامات زیستمحیطی را رقم میزند تا از طریق این ابتکار عمل همکاریای تازهای شکل گیرد.
نظر شما