به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، "بان کی مون" اعلام کرد که در نشست روز هفتم مقابله با گرمایش زمین در کپنهاگ بیش از 90 تن از سران کشورها شرکت خواهند کرد.
وی در سخنانی که در نشست بین المللی زنان در سازمان ملل متحد بیان داشت ، ابراز امیدواری کرد که این سطح از حضور مقامهای جهانی در کپنهاگ منجر به گرفتن تصمیمات مثبتی درباره آینده کره زمین شود.
به گفته بان کی مون، طی هفته های اخیر کشورهای برزیل، اندونزی، ژاپن، نروژ، روسیه، برخی اعضای اتحادیه اروپا و نیز کره جنوبی گامهایی را برای کاهش تولید دی اکسید کربن در راستای بهبود شرایط آب و هوایی برداشته اند.
وی همچنین از توافق آمریکا و چین برای همکاری در این زمینه به عنوان نشانه خوبی جهت یافتن جایگزینی مناسب برای پیمان کیوتو در نشست مذکور نام برد.
دولت چین هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد میزا دی اکسید کربن تولیدی خود را تا سال 2020 به 40 تا 45 درصد میزان تولید شده این گاز در سال 2005 کاهش دهد.
در همین حال کاخ سفید از تصمیم دولت اوباما برای کاهش گاز گلخانه ای تولیدی خود تا سال 2020 میلادی به میزان 17 درصد کمتر از گاز تولید شده در سال 2005 خبر داد.
خاطرنشان می شود که یکی از بزرگترین نگرانیهای موجود درباره نشست کپنهاگ امکان ناتوانی کشورهای صنعتی در دستیابی به توافقی عمومی برای کاهش گازهای گلخانه ای و یافتن راه حلی برای عملی کردن مفاد معاهده کیوتو در این زمینه است.
نظر شما