سید شریف حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آمارهای دروغ برای حضور در پست ها مشکل اصلی ما است و باید این مشکل حل شود.
نماینده مردم اهواز در مجلس با بیان اینکه نگاه های قومیتی کمر خوزستان را شکسته است، افزود: روابط، جای ضوابط را گرفته است و این روابط خویشاوندی باید از بین برود.
وی با اشاره به آمارهای دروغ ارائه شده در زمینه میزان واقعی بیکاری و اشتغال زایی در استان تصریح کرد: با آمارهای دروغی که در گذشته به کشور داده شده شرایط را خوب توصیف می کنند اما آیا نرخ بیکاری در سال 85 18 درصد و در امسال10.6 در صد بود.
حسینی با بیان اینکه انسانیت باید جایگزین نگاه های قومیتی کمرشکن شود، اضافه کرد: اگر این اتفاق بیفتد خوزستان حرکت می کند اما در غیر این صورت همچنان درجا می زند.
وی در خصوص سفر رئیس جمهور به استان خوزستان عنوان کرد: انتظار داریم در این سفر رئیس جمهور نگاهی عمیق و کارشناسی شده به استان داشته باشد و رویه قبلی و تصویب صدها مصوبه در یک ساعت را تکرار نکند هر چند ظاهرا دولت اعلام کرده است دست به چنین اقدامی نمی زند.
حسینی افزود: نگاه جدی به مقوله قوم گرایی در استان خوزستان و مبارزه جدی به مدیرانی که به این موارد دامن می زنند از اصلی ترین خواسته های نمایندگان استان از دولت است.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حل مشکلات زیست محیطی به خصوص آلودگی های اخیر که منجر به بروز تنگی نفس بین مردم شده و جلوگیری از انتقال آب کارون به سایر استانهای کشور از جمله خواسته ها و دغدغه های جدی مردم در کنار حل مشکل بیکاری است که انتظار داریم رئیس جمهور در سفر به خوزستان این مسائل را به دقت بررسی کند.
اهواز- خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: روابط خویشاوندی مسئولان و مدیران خوزستانی بیداد می کند و این وضع باید از بین برود تا استان به پیشرفت مناسب دست پیدا کند.
کد مطلب 2213326


نظر شما