۲۶ خرداد ۱۳۹۳، ۱۹:۱۸

عباسی:

برای حل مشکلات کشور باید رسانه را به بطن جامعه آورد

برای حل مشکلات کشور باید رسانه را به بطن جامعه آورد

مشهد – خبرگزاری مهر: رئیس اندیشکده یقین گفت: اگر کشوری بخواهد مشکلاتش را حل کند باید رسانه را به بطن جامعه بیاورد زیرا آنچه جامعه و افرادی که جامعه‌ را شکل می‌دهند رسانه و اصحاب آن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عباسی عصر دوشنبه در نشست تخصصی "موقعیت استراتژیک رسانه‌های دینی در عصر تقابل رسانه‌ها" در مجتمع رفاهی رضوان صدا و سیمای مشهد عنوان کرد: رسانه تا پیش از این یک پدیده حاشیه‌ای و یک ابزار بود اما در یکی دو دهه اخیر یکی از ارکان جامعه شده است.

وی مهم‌ترین ابزاری در شرایط جهان امروز را رسانه دانسته و گفت: رسانه در شرایطی که یک جنگ و خونریزی برای تخریب اسلام به ‌پا شده می تواند این هجمه را خنثی کند.

عباسی عنوان کرد: کاری که وهابیت در جوامع انجام می‌دهند و به نام اسلام علیه اسلام جنگ و خونریزی راه می‌اندازد مانند کسی است که در زمین خود با قواعد دیگران بازی می‌کند.

وی با بیان اینکه هرم جامعه از چهار لایه دولت، ملت، نظام و ملک تشکیل شده است، گفت: ابتدا ساختمان دولت شکل می‌گیرد و بعد از آن نوبت ساختمان ملت می‌شود.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد:  پس از ملت ‌سازی، نظام ‌سازی انجام می شود و سپس در سرزمینی به نام ملک مستقر می‌شوند.

وی با بیان اینکه ما تنها کشوری هستیم که در قاره آسیا به برکت افق‌های انقلاب اسلامی توانسته‌ایم رشد کنیم افزود:در دولت ‌سازی 50 تا 60 درصد رشد داشته ‌ایم و در ملت ‌سازی نیز در اواسط راه هستیم.

رئیس اندیشه کده یقین  گفت: آموزش عالی، اقتصاد، ادارات و رسانه های ما هنوز دینی نیستند و بین وضع موجود و وضع مطلوب فاصله بسیار است و در کاهش این فاصله رسانه‌ها نقش مؤثری دارند.

این کارشناس سیاسی ابراز کرد: امروز قدرت نظامی، اقتصاد و سیاست صرف جامعه را نمی‌سازد بلکه این رسانه‌ها هستند که جامعه می‌سازند.

امروز اقتصاد دانان هم نمی‌توانند مشکل اقتصاد جامعه را حل کنند

وی افزود: امروز اقتصاد دانان هم نمی‌توانند مشکل اقتصاد جامعه را حل کنند و اگر کشوری بخواهد مشکلاتش را حل کند باید رسانه را به بطن جامعه بیاورد زیرا آنچه جامعه را شکل داده و افرادیکه جامعه‌سازند  رسانه و اصحاب آن هستند.

عباسی افزود: در جامعه دانشی، مخاطب در رسانه درگیر می‌شود اما در جامعه مجازی افراد جزئی از رسانه می‌شوند و در رسانه هضم می‌شوند.

وی خصوص جوامع مذهبی عنوان کرد: در مشهد جامعه رضوی داریم اما متأسفانه معماری مشهد معماری یک شهر مذهبی نیست و یک معماری ازهم گسیخته‌ است.

وی با تأکید بر اینکه جامعه رضوی و مهدوی باید شکل بگیرد، تاکید کرد: زمینه ‌سازی برای ظهور یعنی جامعه‌ سازی و منظور از انتظار آمدن نیست زیرا انتظار ظهور این است که ما به سمت حضرت مهدی (عج) برویم نه اینکه ایشان به سوی ما بیایند، چراکه اگر اینگونه می‌بود حضرت غیبت نمی‌کردند.

عباسی اظهار کرد: امروز مهم‌ترین ابزاری که هجمه دشمنان را خنثی می‌کند، قدرت رسانه‌ است بنابراین این تصور اشتباه است که گمان کنیم قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی جامعه را می‌‌کند.

وی با اعلام اینکه اگر کشوری بخواهد مشکلاتش را حل کند باید رسانه را وارد جامعه کند، افزود: امروز در اقصی‌نقاط جهان جنگ و خونریزی بر‌پا شده و این موضوع نشانگر نوعی جهل جهانی است و در این مسیر عده‌ای جنگ را تمدن‌ساز دانسته و اعتقاد دارند با نابودی نسلی، نسل جدید شکل می‌گیرد.

رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: امروز وهابیت به نام اسلام اما علیه اسلام اقدام به جنگ و خونریزی می کند و تنها هدف از جنگ و خون ریزی تخریب اسلام است.

وی بیان کرد: آموزش عالی، اقتصاد، ادارات و رسانه هنوز دینی نیست و در این راستا هنر بزرگ امام خمینی (ره) دین را به عرصه آورد.

رسانه از ارکان جامعه محسوب می شود

عباسی اظهار کرد: رسانه در گذشته یک پدیده حاشیه‌ای و یک ابزار بود اما در یکی دو دهه اخیر یکی از ارکان جامعه محسوب می شود و باید در نظر داشت که امروز بین وضع موجود و وضع مطلوب فاصله بسیار است و در کاهش این فاصله رسانه‌ها نقش مؤثری دارند.

این تحلیل گر مسائل سیاسی تاکید کرد: بی تردید اگر کشوری بخواهد تمامی مشکلاتش را حل کند باید رسانه را به بطن جامعه بیاورد چرا که آنچه جامعه را شکل می‌دهد رسانه بوده و آن افرادی هم که جامعه‌سازند اصحاب رسانه هستند و باید توجه کرد که در جامعه دانشی، مخاطب در رسانه درگیر می‌شود اما در جامعه مجازی افراد جزئی از رسانه می‌شوند.

وی یادآور شد: امروز مهم‌ترین ابزاری که هجمه دشمنان را خنثی می سازد، قدرت رسانه‌ است بنابراین این تصور اشتباه است که گمان کنیم قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی جامعه را می‌سازد.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: هرم جامعه از چهار لایه ملت، دولت، نظام و ملک تشکیل شده و در این جریان، ابتدا ساختمان دولت شکل می‌گیرد و بعد از آن نوبت ساختمان ملت می‌شود.

عباسی ادامه داد: پس از ملت‌سازی، نظام‌سازی صورت می‌گیرد و سپس در سرزمینی به نام ملک استقرار می یابد.

رئیس اندیشکده یقین یادآور شد: نظام اسلامی در دولت‌سازی 50 تا 60 درصد رشد داشته و در ملت‌سازی نیز در اواسط راه قرار دارد و در این میان ما تنها کشوری هستیم که در قاره آسیا به برکت افق‌های انقلاب اسلامی توانسته‌ایم رشد کنیم.

کد خبر 2313191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha