۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۵۵

در نامه ای به وزیر علوم؛

فعالان فرهنگی شریف خواستار تعطیلی یا ادغام دانشکده مدیریت شدند

فعالان فرهنگی شریف خواستار تعطیلی یا ادغام دانشکده مدیریت شدند

جمعی از فعلان فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف در نامه ای به وزیر علوم خواستار تعطیلی و یا ادغام دانشکده مدیریت و اقتصاد این دانشگاه شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمعی از فعالان دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شریف در نامه ای به دکتر کامران دانشجو وزیر علوم تحقیقات و فناوری خواستار تعطیلی و یا ادغام دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف شدند که به شرح زیر است :

"به نام خدا

جناب آقای دکتر دانشجو وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

با عرض سلام و خدا قوت

بدون تردید دوران مدیریت حضرتعالی در عرصه ی آموزش عالی کشور را می توان یکی از درخشان ترین دوره ی آموزش عالی کشور و الگویی از مدیریت انقلابی دانست.

در این دوران بود که بسیاری از گزاره های ارزشی اسلامی وارد کالبد غرب زده آموزش عالی کشور شد. دستاورد های متعدد دوران وزارت شما، همواره مورد تاکید و توجه جنبش دانشجویی بوده و هست. اخیرا نیز در نامه ای که از طرف تشکل های دانشجویی خدمت ریاست محترم جمهور نوشته شد، شرح مبسوطی از اقدامات ارزشی دوران مدیریت حضرتعالی، خدمت ریاست جمهور ارائه گشت. امیدواریم این رویکرد ارزشی که در زمان مدیریت شما وارد عرصه آموزش عالی کشور شد، در دولت های آینده نیز ادامه یابد.

دانشگاه شریف نیز به عنوان یکی از مجموعه های تحت مدیریت حضرتعالی، در چند سال اخیر، شاهد تحولات مثبت بسیاری بوده است. اما علی رغم این تلاش ها هنوز هم برخی از نقاط حساس دانشگاه، همچنان نیاز به اصلاح جدی دارد.

از جمله ی این نقاط، دانشکده  مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف است که خوشبختانه این مشکل از مدت ها قبل مورد توجه وزارت علوم قرار گرفته است.

دانشکده ای که اساس و بنیان آن بر کادر سازی برای جریان های خاص کشور بنا نهاده شده است و با ورود اشخاصی مانند دکتر نیلی و همفکرانش به این دانشکده، معضلات آن دو چندان گشته است.گزارش مبسوطی از مشکلات و معضلات این دانشکده، به صورت محرمانه خدمتتان ارائه می‌شود.

ارتباط نه چندان پنهان اساتید این دانشکده با جریان های سیاسی خارج از دانشگاه و بطور مشخص حزب کارگزاران سازندگی بگونه‌ای است که کاملا این واقعیت آشکار است که "توسعه و پیاده‌سازی اصول اقتصاد مدرن مبتنی بر محوریت بازار آزاد" هدف اصلی جریان دانشگاهی و سیاسی مذکور است.

ای کاش این جریان حزبی سیاسی که دردل آکادمیک ترین دانشگاه کشور لانه کرده است، از نظر علمی و آکادمیک چنان سابقه درخشانی داشت که می توانستیم به آن جنبه دل خوش کنیم. حتی با معیارهای خود این دوستان که دل در گرو مقالات و رویکردهای خاص علوم انسانی غربی دارند، تعداد مقالات بین المللی کل این دانشکده از تعداد انگشتان یک دست فراتر نمی رود و این امر باعث شده که در چند سال اخیر اکثرشان با مشکل ارتقا و تبدیل وضعیت مواجه بوده اند.

این جریان در جذب اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده آنقدر بسته و سیاسی و غیر منطقی عمل می کند که هیچ انسان منصفی حاضر به دفاع از عملکرد آنان نیست و نمونه های فراوانی از رد کردن اساتیدی که از نظر علمی بالاتر خود آنان هستند وجود دارد.

این سیاسی بازی و نگاه بسته در حدی است که گروه اقتصاد این دانشکده با گذشت بیش از ده سال از تاسیس، فقط سه عضو هیات علمی دارد و مثال های از این دست فراوان وجود دارد.

در این زمان، بعضی دل به این خوش داشتند که این جریان سیاسی غیر علمی، حداقل در چارچوب ارزشهای نظام حرکت می کند و دل در گرو نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد. اما این دلخوشی نیز امروزه رنگ باخته است. دانشکده ای که تمام توان خویش را نه تنها مصروف ناکارآمد جلوه دادن سیاست های اقتصادی دولت های نهم و دهم و نظام اسلامی نموده است، بلکه سیاستهای کلان نظام و تقابل با استکبار جهانی در پرتو راهبردهای ولایت فقیه را در کلاسهای درس خود زیر سوال می برد.

آخرین خروجی این جریان هم در برنامه پایش هفته گذشته در صدا و سیما به نمایش گذاشته شد که در آن آقای دکتر نیلی با ارائه ای کاملا مفصل و به ظاهر علمی، بی سابقه ترین تخریب ها را علیه تمام دستاوردهای اقتصادی هشت ساله ی دولت انجام داد به گونه ای که به زعم بعضی ها آماری که ایشان ارائه کرد ظاهرا آمار یک شهرستان بوده نه کل کشور. این تخریب ها فقط به دستاوردهای دولت و نظام محدود نشده و در کلاس‌های درس به تخریب مبانی اسلامی و علوم دینی در دانشکده هم می رسد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چند سالی است که با هدف دفاع از حریم مقدس دانش و دانشگاه و ملزم کردن اساتید به قانونمداری و عدم سیاسی کاری، تصمیم به انجام اصلاحاتی در دانشگاه ها گرفته است، نسبت به این دانشکده نیز تاکنون اقداماتی انجام شده، اما به حد کافی نبوده و متاسفانه شاهد بودیم پس از انجام این اقدام قانونی و منطقی وزارت علوم، رسانه های حامی این جریان، با تمام توان به دفاع از آنها پرداخته و شروع به فضاسازی نمودند که در واقع دم خروس نمایان شد.

سوال اینجاست که چرا شبکه ماهواره ای مبتذل و بهایی من و تو گزارش ویژه ای در دفاع از این جریان و تقبیح تصمیم وزارت علوم تهیه می کند؟ شبکه ی بی بی سی نیز به صورت مفصل تر به همین نقش آفرینی می پردازد. مگر چه اتفاقی افتاده است که تمام رسانه های ضد انقلاب در حمایت از جریان فوق بسیج شده اند؟ در داخل نیز رسانه های وابسته به کارگزاران شروع به حمایت از جریان فوق نموده اند.

آنچه مورد توقع است این است که وزارت علوم بدون توجه به این فضاسازی های رسانه ای ضد انقلاب، به مسئولیت قانونی خویش عمل نموده و جلوی رفتار غیرقانونی، انحصارطلبانه و سیاست بازانه  جریان مذکور را بگیرد. از وزارت علوم و هیات امنای دانشگاه انتظار می رود که با در نظر گرفتن این مسائل، فقط به صفر کردن ظرفیت اکتفا نکرده و هرچه زودتر اقدام به تعطیلی و یا ادغام این دانشکده نماید.

 امیدواریم دولت مکتبی همچون گذشته، با تصمیمات انقلابی خویش، گامی بلند در جهت تحقق آرمان های انقلاب اسلامی بردارد.

با تشکر جمعی از فعالین دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شریف"

کد خبر 2038847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha