۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۶:۵۲

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراها:

تنها تائید یا رد صلاحیت در هیات های نظارت ملاک است/رئیس جمهور هرچند وقت یکبار کار خارق العاده می کند

تنها تائید یا رد صلاحیت در هیات های نظارت ملاک است/رئیس جمهور هرچند وقت یکبار کار خارق العاده می کند

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی با بیان اینکه تائید یا رد صلاحیت هیات نظارت استان و بخش ملاک تائید صلاحیت نهائی داوطلبان است، گفت: پرونده تائید صلاحیت شدگان برای تائید نهائی در هیات نظارت بخش و شهرستان و پرونده رد صلاحیت شدگان در صورت شکایت در هیات شورای عالی استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

محمد جواد کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه 69 هزار صندوق رای ثابت برای شوراها تدارک دیده است گفت: در انتخابات شوراها صندوق سیار نداریم و 110 هزار ناظر ثابت بر 69 هزار صندوق رای ثابت در روستاها و شهرها نظارت خواهند کرد و 1810 بازرس هم داریم تا انتخابات شوراها با یک روند سیستماتیک صحیح برگزار شود.

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در پاسخ به این سوال که در هر شعبه چند ناظر ، نظارت خواهد کرد، گفت: در هر شعبه 2 ناظر وجود دارد و بعضی از شعبه ها که حساسیت آنان بالا است تا 3 ناظر هم خواهیم داشت و در کل به طور ثابت 1.6 ناظر در کل کشور خواهیم داشت در بسیاری از شهر ها و روستاها یک ناظر در بعضی شهرها 2 ناظر و در کلان شهرها 3 ناظر نظارت خواهند کرد.

کولیوند همچنین در مورد حضور افرادی که از سوی دولت در انتخابات شوراها ثبت نام کرده اند، گفت:اینکه تلقی داشته باشیم که دامنه کار را سیستم دولت گرفته نه اینطور نیست؛ هرچقدر افراد کارامد و متخصص وارد شواها شود ما از آن استقبال می کنیم و می توانیم یک پارلمان محلی را شکل دهیم.

وی همچنین در واکنش به حضور رئیس جمهور و همراهی ایشان در ثبت نام یک کاندیدای ریاست جمهوری، گفت: احمدی نژاد تا 12 اسفند رئیس جمهور ایران است و باید موجباتی را فراهم می کردند که فضای ثبت نام در یک فرمول قانونی پیش می رفت ؛ اما بلاخره رئیس جمهور هرچند وقت یکبار از این کارهای خارق العاده انجام می دهند و این اقدام روز گذشته هم یکی از آنان است.

کولیوند در واکنش به این به این سوال که اسامی برخی از  رد صلاحیت شدگان انتخابات شوراها در رسانه ها منتشر شده است  گفت: هیات های اجرایی که در فرمانداری ها و بخش داری ها هستند کار تائید و رد صلاحیت داوطلبان شوراها را تا 18 اردیبهشت  بررسی کرده اند و چه داوطلبانی که توسط این هیات ها تائید و چه رد شده باشد پرونده انان به هیات نظارت می آید و و هنوز هیات های نظارت ورود نکرده است.

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی،با بیان اینکه هیات نظارت کار خود را از 19 اردیبهشت ماه آغاز کرده است، گفت: داوطلبانی که توسط هیات های اجرائی تائید صلاحیت شدند پروند هایشان به هیات نظارت شهرستان یا بخش خودشان می رود و پرونده آنهائی که رد صلاحیت شدند به یک سطح بالاتر یعنی هیات نظارت شورای عالی استان ارجاع داده می شود.

وی با تاکید براینکه تائید یا رد صلاحیت های هیات نظارت استان و بخش ملاک تائید صلاحیت نهائی داوطلبان است، خاطرنشان کرد: پرونده تائید صلاحیت شدگان برای تائید نهائی در هیات نظارت بخش و شهرستان و پرونده رد صلاحیت شدگان در صورت شکایت در هیات شورای عالی استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

 

 

 

کد خبر 2052847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha