به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مجید اسدی عصر چهارشنبه در آئین راهاندازی این سایت اظهار داشت: در وب سایت روزه پیرامون 20 زمینه كار شده است كه هر بخش به چهار قسمت تقسیم می شود.
وی افزود: در قسمت اول سؤالات و نكات مهم مردم از مراجع تقلید ذكر شده و یا موضوعاتی كه اربابان رجوع و بیماران با متخصصین مربوط در میان گذاشته اند به صورت تشریحی آمده تا اساتید گرانقدر بتوانند نكات ارزنده و مفیدی را كه در بالین بدست آورده اند اضافه كنند و سعی شده در این زمینه از تمام پزشكان نواحی كشور استفاده شود.
مدیر و موسس وب سایت روزه اضافه کرد: در قسمت دوم این وب سایت، تمام پاسخها به تفكیك استاد پاسخ دهنده آمده است به طوری كه خواننده با مطالعه جوابهای رسیده به جواب نهایی می رسید.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: در قسمت سوم وب سایت در رابطه با موضوع مربوطه، مقالاتی كه تا به حال مؤلف به نوعی به آنها دسترسی داشته چه از طریق كتبی كه تا به حال موجود بوده و یا مقالات داخلی و خارجی آمده است.
وی افزود: در قسمت چهارم وب سایت، تمام فتاوا و استفتائات فقها درباره موضوع مربوطه و روزه از طریق منابع مختلف و دفاتر مراجع تقلید به دست آمده و به تفكیك در هر موضوع گنجانده شده است.
دکتر اسدی خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است در زمینه رابطه روزه با بیماریهای مختلف ضروری است تحقیقات فراوانی صورت گیرد تا میزان آگاهی پزشكان در این گستره افزایش یابد، ولی به هر صورت یك اصل باید مورد توجه كلیه پزشكان قرار گیرد كه كمك به بیمار برای انجام فرامین دینی و آنچه او از نظر ایدئولوژی به آن اعتقاد دارد، از وظایف پزشك است و باید توجه شود كه رعایت این نكته پزشك را قادر می سازد تا با بیمار خود بهتر رابطه برقرار كند.
وی بیان داشت: پزشكان در كار خود به غیر از علم به اخلاق و صفات عالیه و ملكات فاضله انسانی كه از مهمترین ابزار طبابت است، به شناخت حلال و حرام نیز شدیداً محتاجند و اگر پزشك از آموختن احكام پزشكی خودداری كند، به واسطه جهل به وظیفه، اعمالش به گناه آلوده می شود و از مقام شامخ خود فاصله می گیرد.
دکتر اسدی گفت: یكی از مواهبی كه در دین ما گنجانده شده، روزه داری است و باید توجه داشت آیا روزه برای انسان از نظر روحی و جسمی مفید است؟ و آیا روزه داری برای تحمل سختی و اعتلای روح انسانی و برداشت های معنوی است یا بهبود وضع جسمی که اگر درك صحیحی از علت و هدف روزه داری نداشته باشیم آنوقت است كه سعی می كنیم از طرق غیر علمی كار را توجیه كنیم و نتیجه آن ایجاد شبهه در دین خواهد بود.
وب سایت روزه با آدرس (Roozeh.bpums.ac.ir) قابل دسترسی است.
نظر شما