به گزارش خبرگزاری مهر، اباصلت برجي سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور اظهارداشت: ارتقاء شبکه بهداشت و درمان شهرستانها به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی منجر به توسعه کیفی و کمی انکار ناپذیر خدمات بهداشتی و درمانی شده است.
وی افزود: شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیشابور علی رغم استحقاق فراوان جمعیت بیش از نیم میلیون نفر و توانمندیهای اقتصادی و فرهنگی با تاخیر بیست ساله نسبت به شهرستانهای هم استانی و همجوار مانند سبزوار و گناباد و تقریبا همزمان با شبکه بهداشت و درمان تربت حیدریه به دانشکده علوم پزشکی در سال 1388 به دانشکده علوم پزشکی ارتقاء یافت.
وي بیان كرد: پس از آن این بارقه امید در دل مردم شریف نیشابور دمیدن گرفت، که با ایجاد رشته پزشکی و رشته های مختلف بهداشت و تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی این اجحاف و بی عدالتی و عقب افتادگی که در حق مردم صبور و فرهنگی نیشابور صورت گرفته است جبران گردد.
برجي يادآورشد: مسئولین دانشکده نيشابور سعی و تلاش فراوانی را در جهت تخصیص زمین پردیس دانشگاه و شروع ساخت و سازهای مختلف در آنجا، تهیه و خرید فضای مناسب ترغیب ورود خیرین و جذب هیئت علمی کرده است.
وي اذعان داشت: متاسفانه درخواست های مکرر و پیگری های این دانشکده در جهت اخذ مجوز رشته های مختلف تا کنون به جایی نرسیده است و این در حالی است که شورای گسترش با تصویب رشته های جدید برای دانشکده علوم پزشکی تربت حیریه و تبدیل آن داشکده به داشگاه علوم پزشکی موافقت کرده است.
وی افزود: با وجودیکه هیئت امنا و هیئت جذب این دو دانشکده یکی است و به خوبی از توانمندیها و امکانات و هیئت علمی همدیگر مطلع بوده و به اذعان خود همکاران تربت حیدریه ، این توانمندیها و پتانسیل لازم در نیشابور بسیار بیشتر است، با این وجود مجددا شاهد یک بی عدالتی چشمگیر دیگر در حق مردم مظلوم نیشابور هستیم که همچنان در بخش بهداشت و درمان باعث عقب افتادگی هرچه بیشتر در جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در نیشابور می گشود.
وي تصريح كرد :لذا اینجانب در جهت اعتراض به این بی عدالتی وعذر خواهی از مردم شریف شهرستان نیشابور از سمت خود استعفا می کنم، باشد که خداوند متعال بین مردم مظلوم نیشابور و مسئولین دخیل دراین مورد داوری کند.
نظر شما