به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با افزایش توان عملیاتی صادرات نفت ایران در خلیج فارس، ظرفیت و توان صادرات دریایی میعانات گازی کشور هم افزایش یافت.
سیدپیروز موسوی با بیان اینکه تعمیرات اساسی گوی شناور شماره یک عسلویه از دو سال پیش برنامه ریزی شده بود، گفت: پس از تامین قطعات مورد نیاز، جداسازی آن از سطح دریا انجام شد و به ساحل اسکله پارس عسلویه انتقال یافت.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران با اعلام اینکه تعمیرات اساسی این گوی شناور توسط متخصصان داخلی آغاز شد، تصریح کرد: در روزهای پایانی اسفندماه سال گذشته این پایانه شناور گاز در خلیج فارس به آباندازی و نصب شد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه با نصب این گوی شناور توان و انعطاف عملیاتی بارگیری و صادرات میعانات گازی پارس جنوبی افزایش یافت، اظهار کرد: با راهاندازی این پایانه شناور زمان تحویل محمولههای میعانات گازی صادراتی ایران به کشتیهای نفتکش در خلیج فارس کاهش می یابد.
به گفته مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران، با اجرای این پروژه در داخل کشور در هزینه حمل و جابهجایی آن صرفهجویی قابل توجه ای انجام شد.
به گزارش مهر، پایانه صادرات میعانات گازی عسلویه دارای دو گوی شناور است که 100 درصد عملیات بارگیری و صادرات میعانات گازی پارس جنوبی از این مسیر انجام می شود.
قابلیت و ظرفیت بارگیری از هر گوی شناور روزانه 600 هزار بشکه و برای نفتکش های با ظرفیت حداکثر 320 هزار تن است.
نظر شما