به گزارش خبرنگار مهر، حسن عباسی شامگاه دوشنبه پس از سخنرانی در دانشگاه بوعلی سینا همدان با عنوان "خوب، بد، زشت در نبردی مشکوک" به تالار فجر همدان آمد و در محوریت موضوع کودک طراز،انسان طراز به ایراد سخن پرداخت.
وی در سخنان خود با بررسی هویت شهروندی از نگاه اسلام و غرب به تبیین پیام های انیمیشن های معروف ساخته شده در جهان پرداخت و از لزوم ایجاد جبهه رسانه ای در مقابله با آن سخن راند.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه رویکردهای جامعه مدنی غربی با ارزش های اسلامی سازگار نیست، عنوان کرد: دهه چهارم انقلاب اسلامی دهه نظام سازی است.
عباسی ادامه داد: شش نظریه در خصوص هویت شهروندی در جهان وجود دارد که در بین آنها نظریه هجر اسلامی جایگاه ویژه ای دارد.
سازه های اقتصاد جهانی بر مبنای ربا ریخته شده است
وی با تاکید براینکه پیامبر اسلام (ص) شهروند مسلمان را به دوری از حرام فراخوانده است، اذعان داشت: سازه های اقتصاد جهانی هم اکنون بر مبنای ربا ریخته شده و سود خواری نفی حرام است.
این تحلیلگر سیاسی ادامه داد: جوهره شهروند ایرانی هجرت است که به دنبال آن هدایت نیز خواهد آمد.
عباسی با تاکید براینکه انسان طراز از حرام دوری می کند،اذعان داشت: دین مسیحیت از اصل خود تحریف شده و پایه های نظریه دموکراسی تسلیسی است که از سوی همه نظریه پردازان سکولاریسم بر آن تاکید می شود.
وی بیان داشت: استفاده از برخی واژه های قرآنی در برخی تعابیر روزمره آن را از معنی تهی کرده است.
رئیس اندیشکده یقین با تاکید براینکه باطل خلق نشده بلکه انسان آن را جعل کرده اند، ادامه داد: انسان طراز در مرحله اول به دنبال معروف جویی است و از حرام دوری کرده و به دنبال تقوا ورزیدن است.
عباسی عنوان کرد: متفکرین غربی نقشه درستی از انسان ارائه نمی دهند چرا که او را نشناخته اند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس فلسفه اسلامی در فطرت انسان چهار لایحه صدر،شغاف،قلب و فوائد وجود دارد، عنوان کرد: غم و خوشحالی در لایه صدر و خوشحالی و ناراحتی در لایه شغاف شکل می گیرد.
انسان طراز مراقب بیماری های نفسانی قلب خود است
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه در لایه قلب کفر و ایمان متجلی می شود، اظهار داشت: انسان طراز مراقب بیماری های نفسانی قلب خود است.
عباسی ادامه داد: وزارت بهداشت در ایران نگران سلامتی جسم مردم به سبک داروینیسم است و به دنبال حل بیماری های روح نیست.
وی با اشاره به اینکه متخصص شناخت بیمارهای روحی را در کشور نداریم، ادامه داد: در نظام قرآنی درمان جسم همراه با روح باید باشد همان کاری که ابوعلی سینا آن را انجام می داد.
عباسی با اشاره به اینکه انسانی که بر سرزمین وجود خود مسلط نیست،نمی تواند مانع تردد افکار آلوده اطرافیانش شود، بیان داشت: انسان طراز باید از این مراحل بگذرد و در نهایت به نفس مطمئنه برسد.
محور قرار گرفتن انسان درد امروز عالم است
وی اذعان داشت: محور قرار گرفتن انسان درد امروز عالم است، در گذشته تعداد کودکان خانواده ها زیاد بود و اکنون که خانواده ها اکثرا دارای یک فرزند هستند در آینده او طلبکار جامعه خواهد شد.
رئیس دانشکده یقین با تاکید براینکه باید کودکان را در محضر دیگران قرار داد تا از خود محوری بیرون بیایند، افزود: متاسفانه در محضر همه هستیم غیر از خدا،کودک طراز فردی است که از این آسیب بزرگ اجتماعی دور باشد.
عباسی افزود: فیلم های سینمایی، انیمیشن ها و بازی های کامپوتری همه به دنبال آسیب زدن به تفکرات کودکان هستند و از این امر غفلت ورزیده ایم.
وی با اشاره به اینکه 413 استاد فلسفه در ایالات متحده آمریکا محور تفکر سازی انیمشن های پرهزینه دنیا هستند، اذعان داشت: دشمنان در حال باور سازی برای کودکان هستند به طوری که تنها برای یک انیمشن 450 هزار میلیارد تومان هزینه می کنند.
رئیس اندیشکده یقین افزود: این مقدار چهار برابر کل بودجه سینمایی کشور است و در جنگ نرم آنان به راحتی بر روی تفکرات سوار شده و در خانه های ما راه یافته اند.
عباسی با تاکید براینکه هم اکنون عصر القا نظرات در قالب کتاب و تابلو تخته سیاه نیست بلکه نظرات فلسفی با ساخته شدن و پخش فیلم به مخاطبان داده می شود، اذعان داشت: فیلم های سینمایی با مقاصد فلسفی ساخته میشوند و در نسل های آینده کتاب های درسی دیگر معنی پیدا نمی کنند چرا که با تصاویر معانی به دانش آموزان القا می شود.
وی افزود: در سالهای آتی بازی های کامپیوتری جای کتب درسی را خواهند گرفت و علوم توسط آنها در ذهن دانش آموزان وارد می شود.
رئیس اندیشکده یقین با تاکید براینکه بررسی این نوع جنگ نرم دشمن جایی در حوزه و دانشگاههای کشور ندارد و این امر در کشور جدی گرفته نمی شود، اظهار داشت: کودکان ایرانی در برابر هجمه های رسانه ای جامعه دشمن از طریق بازی های رایانه ای رها شده اند.
نظر شما