پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۲۷

کاظمی خبر داد:

جزئیات دستگیری دو شکارچی اسپانیایی در ایلام/ شکارچیان دنبال زنده گیری خزندگان بودند

جزئیات دستگیری دو شکارچی اسپانیایی در ایلام/ شکارچیان دنبال زنده گیری خزندگان بودند

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیرکل محیط زیست استان ایلام با اشاره به جزئیات دستگیری دو شکارچی اسپانیایی در ایلام گفت: شکارچیان دنبال زنده گیری خزندگان بوده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین کاظمی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: محیط زیست ایلام با گستره 764 هزار هکتار معادل 25 درصد از کل گستره استان را تشکیل داده است.

وی بیان داشت: 37 گونه پستاندار، 183 گونه پرنده ، 59 گونه دوزیست و 34 گونه ماهی تاکنون در عرصه های طبیعی استان ایلام شناسایی شده است که حمایت از این موجودات زیبا نیازمند عزمی همگانی و عمومی است.

این مسئول ادامه داد: ورود به مناطق حفاظت شده، پارک‌های ملی و مناطق شکار ممنوع باید دارای مجوز از سازمان محیط زیست و با همکاری اداره کل استان در منطقه باشد.

این مسئول درخصوص جزئیات دستگیری چهار متخلف در منطقه شکار ممنوع بینا واقع در استان ایلام گفت: به دنبال گشت و پایش شبانه‌روزی نیروهای یگان حفاظت متوجه حضور گروهی از اتباع خارجی به همراه دو ایرانی می‌شوند و بعد از سه روز جستجو در دوازدهم اردیبهشت نسبت به دستگیری آنان اقدام می‌کنند.

کاظمی با اشاره به ادعای متخلفان مبنی بر محقق بودن آنها گفت: اگر ادعای آنان مبنی بر اینکه برای تحقیق به این منطقه آمده‌اند هم درست باشد، ورود به این مناطق باید مجوز داشته باشد.

وی ادامه داد: با دستگیری متخلفان یک قطعه سوسمار "آگاما سر وزغی" و تعدادی از ادوات شکار و زنده‌گیری مانند چنگک و تور خزنده‌گیری از آنان کشف و ضبط شد و با توجه به ادوات موجود مطمئنا متخلفان برای شکار و زنده‌گیری خزندگان به این منطقه آمده‌اند.

وی با اشاره به کشف عکس "افعی دم عنکبوتی" از میان وسایل کشف شده، تصریح کرد: با توجه به اینکه مناطق ایلام زیستگاه مناسبی برای گونه بسیار مهم و منحصر بفرد افعی دم عنکبوتی است و عکس این خزنده هم از میان وسایل متخلفان کشف شده است، این احتمال را قوت می‌بخشد که متخلفان برای شکار یا زنده‌گیری این خزنده به این منطقه آمده‌اند و در حال حاضر دو تبعه اسپانیایی و دو ایرانی دستگیر شده‌اند و پرونده آنان تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده تا دادگاه براساس قانون با آنان برخورد کند.

وی ادامه داد: متخلفین دستگیر شده ضمن بی اطلاعی از قوانین حفاظت از محیط زیست درایران، از وجود گشت های حفاظت از محیط زیست که به صورت مستمر و شبانه روزی در مناطق و زیستگاه های طبیعی استان فعالیت می کردند ابراز شگفتی و تعجب کردند.

کاظمی در مورد منطقه حفاظت شده کولک مهران نیز اظهار داشت: پس از انعقاد تفاهم نامه بین رئیس سازمان محیط زیست کشور و وزیر محیط زیست کشور عراق در خصوص تبدیل منطقه کولگ شهرستان مهران به بوستان مشترک صلح و دوستی در سال گذشته، انجام این طرح به یکی از خواسته های ریاست جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است.

وی ابراز امیداواری کرد با اجرای این طرح یکی از چالش های مهم و بزرگ منطقه کولگ که همان وجود شکارچیان غیرمجاز و متخلف است، مرتفع شود.

 

 
کد خبر 2285903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha