به گزارش خبرنگار مهر سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در دهمین نشست تخصصی فرماندهان و روسای پلیس پیشگیری گفت: سامانه جامع ارتباطات الکترونیکی که عصر امروز مابین نیروی انتظامی و قوه قضائیه آغاز بکار کرد گامی بلند در جهت ارتقاء خدمات به مردم است و مردم شایستگی اعطای خدمات بیش از این را دارند.
وی گفت: امروز ما شاهد گام مقدماتی این سامانه بودیم و امیدوارم در پایان سال ۹۴ از تکمیل این ارتباط بهره مند شویم تا جایی که رفت و آمد مردم بین ناجا و قوه قضائیه در دادگاهها و دادسراها به حداقل ممکن برسد.
احمدی مقدم با اشاره به اینکه کلانتری ها نماینده نیروی انتظامی در هر کوی و برزن هستند افزود: حتی در زمینه راهنمایی و رانندگی تخلفی وجود داشته باشد با استفاده از این سامانه می توان با آن تخلف برخورد کرد.
وی گفت: پیشگیری از وقوع جرم به معنی محروم کردن مجرم از بسترهای وقوع جرم است و قربانی را در همان مراحل اولیه از شر وجود مزاحمان نجات می دهد.
فرمانده ناجا با اعلام اینکه یک سوم پرونده ها در کلانتری ها حل و فصل می شود این اقدام را گام موثر ناجا برای خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم برشمردو افزود: ناجا هر قدر بر جایگاه اجتماعی می افزاید می تواند به حل و فصل بیشتری از پرونده های مردم برسد.
احمدی مقدم گفت: جمعیت رو به گسترش است از این رو جرایم اجتماعی نیز رو به افزایش است و روز به روز به وظایف ناجا در خصوص مسائل اجتماعی افزوده می شود.
فرمانده ناجا با اعلام اینکه تمام سیاست های کشور در جهت کاهش هزینه های جاری دولت است افزود:ما بدنبال این هستیم که باوجود تمام مشکلات باری هر چند کوچک از دوش مردم برداریم.
وی گفت: امنیت جامعه توسط ناجا هر سال بالاتر می رود ولی درآمدها و هزینه ها به تناسب نیازها کاهش پیدا می کند و سهم ناجا در بودجه دولت افزایش خاصی نداشته است.
این مقام انتظامی در ادامه گفت: مراکز ۱۱۰ را به مراکز استانها وصل کردیم و در یک استان این طرح به صورت آزمایشی انجام شد هم اکنون ۶۰ تا ۷۰ درصد مراجعات ما برای مراکز استان است.
وی با اشاره به ماجرای تلخ کهریزک گفت: داستان کهریزک یک حادثه تلخ بود که ما باید از آن عبرت بگیریم و زبانی جز عذرخوانی نداریم همچنین باید مراقب باشیم تا در آینده از این دست موارد پیش نیاید. وقوع این ماجرا باعث بیداری در ناجا شد و ما را بر آن داشت که بدنبال حقوق شهروندی برویم و دو سال روی این موضوع تلاش کنیم که ثمره آن اجرای طرح مکنا در کلانتری ها است.
احمدی مقدم در ادامه ارتقا سطح ایمنی برای ماموران ناجا را یک بحث مهم ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه در بحث ایمنی همکاران ما با مشکل روبرو هستند و از این جهت بسیار آسیب می بینند و متاسفانه در مکان هایی آسیب می بینیم که خیلی امن است و احتمال وقوع حوادث در آن مکان ها بسیار پائین است.
وی به حادثه گلپایگان اشاره کرد و افزود: اگر در حادثه گلپایگان ماموران جلیقه به تن داشتند هرگز چنین اتفاقی نمی افتاد اما چون در آنجا، حادثه مشابه رخ نداده بود کسی به بحث ارتقاء ایمنی هم فکر نکرده بود.
احمدی مقدم با اعلام اینکه ناجا در سال ۶۰ تا ۷۰ شهید تقدیم می کند افزود: ۵۰ تا ۶۰ درصد از این اتفاقات که باعث شهادت همکاران ما می شود قابل کنترل و مدیریت است اما متاسفانه ما جز ضعف ابزاری ضعف فرهنگی نیز داریم.
وی در پایان گفت: شهدای امسال ما تنها مختص به مناطق عملیاتی و دور از دسترس نیست و صرف نظر از اینکه شهادت زیبنده است وظیفه ما این است که برای حفظ جان ماموران خود تلاش کنیم و آسیب ها را به حداقل ممکن کاهش دهیم.
نظر شما