۲۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۱۹

شکرالهی خبر داد:

فعالیت ۲۰ پایگاه هلال احمر استان سمنان طی ایام تعطیلات نوروز

فعالیت ۲۰ پایگاه هلال احمر استان سمنان طی ایام تعطیلات نوروز

سمنان - مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از وجود ۱۰ پایگاه ثابت امدادی در این استان خبر داد و گفت: این پایگاه ها در طرح نوروزی به دو برابر یعنی ۲۰ پایگاه می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکرالهی پیش از ظهر سه شنبه در نشستی با خبرنگاران در محل هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه در ایام نوروز امسال در چهار شهرستان استان چهار پایگاه ویژه و همچنین یک مرکز فرماندهی به مسافران خدمات ارائه می دهند گفت: تعطیلات نوروزی در پیش بوده و از این رو، با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، نیروهای جمعیت هلال احمر استان سمنان در اقصی نقاط این استان در آماده‌باش کامل به سر می‌برند.

وی با بیان اینکه جاده های استان سمنان محورهای مهم و ترانزیتی محسوب می شوند افزود: افزایش پایگاه های امدادی در راستای خدمات دهی به مسافران نوروزی صورت گرفته و این جمعیت با همکاری اورژانس ۱۱۵، نیروی انتظامی و میراث فرهنگی فعالیت ها و اقداماتی را در راستای انجام خدمات مناسب به مسافران نوروزی در دست انجام دارد.

انجام عملیات اعزام آمبولانس و خودروهای امدادی در مواقع ضروری و تصادفات

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان افزود: هر ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر از جاده‌های استان پایگاه‌های امدادی دارند و در ایام نوروز نیز عملیات اعزام آمبولانس و خودروهای امدادی در مواقع ضروری و تصادفات احتمالی انجام خواهد شد.

شکرالهی گفت: اسکان اضطراری در پایگاه‌های هلال احمر نیز با توجه به شرایط خاص جوی پیش‌بینی شده است تا مسافران بتوانند به خوبی به سفر خود ادامه دهند.

وی با اشاره به عبور میلیونی زوار و مسافران نوروزی از محورهای این استان، افزود: امدادگران، داوطلبان و اعضای سازمان جوانان هلال احمر استان در شهرستان های هشتگانه استان، ضمن آماده باش کامل، برای ارایه خدمات متنوع و تخصصی آماده هستند.

حسن شکرالهی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان

فعالیت هفت روزه بالگرد هلال احمر در استان سمنان

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه بالگرد امدادی هلال احمر با توجه به کمبودهای کلی بالگرد که در هلال احمر کشور وجود دارد، تنها هفت روز در استان سمنان مستقر خواهد بود، اولویت امداد هوایی را در جاده کویر و محور دامغان- جندق اعلام کرد و اظهار داشت: در این محورها، دسترسی به نیروهای امدادی کمتر سخت‌تر بوده و امکانات درمانی نیز کمتر است.

شکرالهی گفت: در فاصله زمانی ۲۵ اسفندماه جاری تا ۱۵ فروردین ماه ۹۴، ظرفیت پایگاه های امدادی این استان دو برابر می شود.

به گفته وی ایام تعطیلات نوروز در هر ۲۴ ساعت قریب ۱۰۰ نفر از اعضای جمعیت آماده خدمت رسانی به مسافران نوروزی و مردم استان هستند.

برپایی ۴ ایستگاه سلامت هلال احمر در ایام نوروز

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان سمنان نیز در این نشست از ارائه خدمات چهار ایستگاه سلامت در شهرستان‌های شاهرود، دامغان، سمنان و گرمسار خبرداد و افزود: کنترل فشار خون در مسافران و زائران حرم رضوی و حساس کردن آنان به این موضوع را از کارهای این ایستگاه ها برشمرد.

سید حسین زرگر با اشاره به اجرای طرح سحاب اظهار داشت: ارتقای آگاهی و تغییر نگرش شهروندان برای کاهش حوادث جاده‌ای در تعطیلات نوروزی از اهداف اصلی این طرح محسوب می شود.

وی از فعالیت ۱۲ ساعته پایگاه‌های جوانان هلال احمر از هشت صبح تا ۲۰ شب در تعطیلات نوروز خبرداد و گفت: سه پایگاه بصورت ۲۴ ساعته در ایام شلوغ سفرها از ۲۸ اسفندماه  تا دوم فروردین ماه در سمنان، شاهرود و آرادان فعال خواهند بود.

زرگر همچنین با بیان اینکه طرح ایمنی و سلامت هلال احمر در قالب پانزدهمین دوره خود از فردا آغاز می‌شود و تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد، اظهار داشت: در این طرح، ۲۰ هزار داوطلب جوان در یک هزار پایگاه امدادی سراسر کشور فعالیت خواهند کرد.

برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی جمعیت هلال احمر در استان ۷۰۰ میلیون تومان گردش مالی داشت

دبیر اجرایی المپیاد فرهنگی ورزشی اعضای سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به برگزاری المپیاد هلال احمر در راستای توجه به بحث سلامت، شور و نشاط و ایجاد آمادگی جوانان اظهار داشت: در ابتدا قرار بود مسابقات در استان کرمان که میزبان آخرین دوره المپیاد بود برگزار شود اما پس از رایزنی ها و پیگیری های فراوانی که مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان انجام شد میزبانی این دوره از مسابقات با افتخار به این استان واگذار شد.

زرگر ضمن بیان اینکه این مسابقات با رویکرد امدادی برگزار شد افزود: اعضای جوان جمعیت هلال احمر با حضور در این المپیاد توان و آمادگی جسمانی خود را ارتقاء دادند.

وی با اشاره به اقتصادی بودن برگزاری این المپیاد برای استان نیز خاطرنشان کرد: برگزاری این المپیاد بیش از ۷۰۰ میلیون تومان گردش مالی داشت سبب تقویت اشتغال در استان بود چون از امکاناتی نظیر امکانات خوابگاهی، تغذیه، سالن های ورزشی و استفاده شد و سبب معرفی استان، توانمندی ها و سوغات آن به تعداد زیادی از جوانان بود.

شمار اتباع افغان به نسبت جمعیت در استان بسیار زیاد است

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان سمنان اظهار داشت: به اذعان مسئولان سازمان جوانان این المپیاد از معدود المپیادهایی بود که در همه رشته های ورزشی ۱۰۰ درصد استان ها حضور داشته از ۱۰۰ درصد توان خود نیز استفاده کردند.

زرگر با اشاره به برگزاری همایش ویژه‌ای در روز ۳۰ بهمن ماه با همکاری اداره کل اتباع خارجی استانداری سمنان با محوریت تکریم و استفاده مناسب از اتباع افغان گفت: با توجه به ماهیت کاری جمعیت هلال احمر و نوع اساس‌نامه آن، شمار اتباع افغان به نسبت جمعیت در استان بسیار زیاد است و این اتباع باید تکریم شوند و مورد استفاده قرار گرفتند.

وی افزود: این همایش مخصوص اتباع خارجی برگزار شد و اقداماتی از قبیل خدمات درمانی و پزشکی و طرح نیابت برای اتباع افغان انجام گرفت.

اجرای طرح ملی فرشتگان رحمت دراستان سمنان

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه در آستانه سال جدید، طرح ملی فرشتگان رحمت در این استان اجرا می شود، اظهار داشت: حوزه معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان امسال نیز همچون سنوات گذشته و در آستانه طلیعه فرخنده نوروز باستانی، طرح فرشتگان رحمت را اجرا خواهد کرد.

ابراهیم احسانی ضمن تشریح اینکه این طرح در قالب اهدای سبد عیدانه به نیازمندان در مسیر تحقق اهداف بشر دوستانه جمعیت هلال احمر اجرا می شود، خاطر نشان کرد: در این طرح اعضای داوطلب و نیکوکاران با جمع آوری کمک های افراد خیر و تهیه و تامین سبدهای عیدانه به یاری نیازمندان می شتابند.

وی با اشاره به توزیع دو هزار و ۹۷۵ سبد به ارزش دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال در بین خانواده های نیازمند در سال گذشته خبر داد و افزود: امسال تا کنون بالغ بر ۹۰۰ سبد عیدانه به ارزش یک میلیارد ریال توزیع شده است.

طرح نیابت نقش هلال احمر را در یاری رساندن به همنوع پررنگ تر می کند

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان با اشاره به اجرای طرح نیابت اظهارداشت: دراین طرح داوطلبان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان سمنان با حضور در منازل خانواده های سالخوردگان و سرای سالمندان با آنان دیدار و با اهداء هدایا  از آنان دلجویی می کنند.

احسانی گفت: این طرح یکی از طرح های حوزه داوطلبان جمعیت هلال احمر است که با مشارکت داوطلبان خیر برگزار می شود.

وی با بیان اینکه کمک به سالمندان در انجام کارهای روزمره و بیرون از خانه، پرستاری از سالمندان و رسیدگی به آنها از جمله فعالیت های داوطلبان در این طرح است، عنوان کرد: جذب افراد علاقه مند و داوطلب به فعالیت و خدمت رسانی به چنین سالمندانی به نیابت از فرزندان شان در حد مطلوب و کیفیت کار از جمله اهداف این طرح است.

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح می تواند شادابی، نشاط، طراوت، سرزندگی و معنای جاری بودن و زنده بودن را برای این قشر از جامعه محقق کرده و نقش هلال احمر را در یاری رساندن به همنوع پررنگ تر کند

احسانی با بیان اینکه این طرح به منظور ارایه خدمات فرهنگی، سلامت، روحی و عاطفی به سالمندان بی فرزند و خانواده شهدا و ... انجام می شود، تصریح کرد: این طرح برای اولین بار در استان سمنان علاوه بر خانواده های ایرانی در رابطه با سالمندان اتباع غیر ایرانی نیز صورت گرفته است که در نوروز ۹۳ از ۱۶۳ سالمند دلجویی شد.

اجرای طرح داوطلب یار امداد و نجات دراستان سمنان

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان، ارئه خدمات انسان دوستانه و داوطلبانه را یکی از اصول مهم صلیب سرخ و هلال احمر دانست و افزود: طرح داوطلب یار امداد و نجات از دیگر طرح های این جمعیت است که در راستای خدمت رسانی به مسافران نوروزی صورت می گیرد و سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با بهره مندی از توان پزشکان و پیراپزشکان داوطلب این خدمات را انجام می دهد.

احسانی طرح مروجین سلامت و مهرورزی را یکی از طرح‌های مهم در ایام پایانی و به ویژه چهارشنبه آخر سال دانست و گفت: همه ساله در ایام پایانی سال و خصوصا چهارشنبه آخر سال به علت استفاده نامناسب از مواد محترقه خطراتی توسط برخی افراد به وجود می آید که منجر به حوادث ناگوار می شود، لذا به منظور پیشگیری از این خطرات و به منظور تلاش در جهت سلامت انسانها، داوطلبان جمعیت هلال احمر به همراه سایر اعضای هلال احمر این طرح را اجرا می کند.

وی هدف از برگزاری این طرح را آگاه سازی داوطلبانه و ارتقا سطح آگاهی و دانش عمومی شهروندان و مسئولان مراکز آموزشی در خصوص حوادث غیر قابل جبران استفاده از مواد محترقه و آتش زا، پیشگیری از ایجاد حادثه و خسارات و ایجاد حس امنیت و کوشش در جهت تامین سلامت جامعه عنوان کرد.

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان در بیان ضرورت اجرای این طرح نیز گفت: مراسم چارشنبه آخر سال در جامعه ما نیازمند یک مهندسی فرهنگی است بنابر این زمانی که چند روز قبل از آن، شهروندان در سطح شهر با نمادهای فرهنگی حاوی پیام هایی مواجه شوند که صدمات ناشی از کج رفتاری ها و بی هنجاری ها در این مراسم را نشان می دهد، فرهنگ رفتارهای صحیح در این مراسم در اذهان شهروندان جامعه نهادینه می شود و یک منبع کنترل درونی، اجازه کج رفتاری ها در فضاهای عمومی را به آنها نمی دهد.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 2520242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha