۲۹ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۳۱

گزارش وضعیت راهها و آب و هوا/

۲۴ساعت آینده اسمان البرز ابری می شود/ترافیک جاده چالوس روان است

۲۴ساعت آینده اسمان البرز ابری می شود/ترافیک جاده چالوس روان است

کرج - طبق تحلیل های هواشناسی در ۲۴ ساعت آینده آسمان البرز ابری می شود و همچنین ترافیک در محور کرج - چالوس روان است.

سرهنگ رضا اکبری در گفتگو با مهر با اعلام عادی بودن ترافیک در اتوبان تهران - کرج - قزوین، اظهار داشت: در لاین شمالی اتوبان کرج - قزوین ترافیک نیمه سنگین است.

اکبری با اشاره به یکطرفه بودن محور کرج - چالوس به سمت مرزن آباد، تاکید کرد: ترافیک در محور یاد شده روان است.

وی از رانندگان خواست با احتیاط و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در جاده ها تردد کنند.

در ادامه منصور رحمانیان مدیرکل هواشناسی البرز با اعلام اینکه از شب گذشته تا صبح امروز بارش باران را در استان البرز شاهد بودیم، تاکید کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی در ۲۴ ساعت آینده آسمان البرز نیمه بری تا ابری همراه با بارش باران، گاهی همراه با رعد و برق خواهد بود.

رحمانیان در پایان با اشاره به اینکه در بعضی ساعات وزش باد نسبتا شدید و در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می شود، خاطرنشان کرد: از اواخر وقت امشب به تدریج از میزان ابرها کاسته شده و مجددا برای روز یکشنبه با عبور موج بارشی دیگری در استان البرز افزایش ابر، وزش باد، بارش باران و در اواخر وقت وزش باد شدید پیش بینی می شود.

کد خبر 2521763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha