به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، این طرح در تاریخ ۲۷ اسفندماه به پیشنهاد مشترک سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و وزارت آموزش و پرورش و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی، تبصره ۱ ماده ۶۵ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ و بند «الف» ماده ۵۰ قانون برنامه پنجم توسعه مصوب ۱۳۸۹ تصویب شده است.
براساس این مصوبه، مشمولان طرح طبقهبندی معلمان شامل «آموزگاران، دبیران، هنرآموزان، مربیان امور تربیتی، مشاوران، مراقبان سلامت، مدیران و معاونان مدارس و مجتمعهای آموزشی و تربیتی» براساس ضوابطی که به تصویب هیأت وزیران میرسد، در پنج رتبه «مقدماتی، پایه، ارشد، خبره و عالی» رتبهبندی حرفهای میشوند.
مشمولانی که براساس ضوابط مصوب در یکی از این رتبهها قرار میگیرند، به ترتیب از ۱۵، ۲۵، ۳۵ و ۵۰ درصد افزایش امتیاز حق شغل از مهرماه سال ۱۳۹۴ برخوردار خواهند شد.
همچنین بر اساس مصوبه دولت، اعتبار مورد نیاز اجرای این مصوبه در سال ۱۳۹۴ تا میزان ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور فراهم می شود.
همچنین اعتبار مورد نیاز این مصوبه در سال ۱۳۹۵ تا میزان ۳۵ هزار میلیارد ریال در لایحه بودجه سال آینده توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی پیشبینی خواهد شد.
وزارت آموزش و پرورش نیز مکلف است برای ساماندهی نیروی انسانی و ارتقای منابع انسانی موجود، نیروهای مازاد بر نیاز خود را برای انتقال به دستگاههای دیگر معرفی کند.
همچنین وزارت آموزش و پرورش صرفا در قالب ماده ۵۱ قانون برنامه پنجم توسعه مجاز به پذیرش نیروی انسانی است.
سازمان سنجش آموزش کشور نیز موظف است از سال تحصیلی ۹۵ – ۱۳۹۴ و پس از آن، صرفا بر اساس تایید سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور ظرفیت دانشجوی متعهدخدمت را برای دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی و سایر موسسات وابسته به وزارت آموزش وپرورش در دفترچه آزمون سراسری درج کند.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری این مصوبه را در تاریخ دوم اردیبهشت ۱۳۹۴ برای اجرا به وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ابلاغ کرده است.
به گزارش مهر، پیش از این اعلام شده بود «نظام رتبهبندی معلمان» پس از تصویب در دولت، در قالب «لایحه» برای تصویب نهایی به مجلس ارائه میشود.
نظر شما