به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات فرهنگی و ادبی دانش آموزی از اول تا هشتم شهریورماه در اردوگاه شهد بهشتی استان اصفهان برگزار شد.
این دوره از مسابقات در دو بخش ادبی و پژوهشی و بخش رسانه و فضای مجازی برگزارشد که بخش ادبی و پژوهشی شامل شعر، داستان نویسی، مطالعه و تحقیق بود و رشتههای وبلاگ نویسی، نشریه الکترونیکی و بازیهای رایانهای در بخش رسانه و فضای مجازی قرار داشت.
در این دوره از مسابقات 405 دانش آموز دختر و پسر با یکدیگر به رقابت پرداختند در هر رشته از دو پایه تحصیلی مقطع متوسطه سه نفر به عنوان نفرات برتر برگزیده و در مجموع 36 نفر حائز رتبه برتر شدند.
مسابقات بخش پسران از تاریخ اول لغایت 4 شهریور ماه با حضور 206 نفر در اردوگاه شهید باهنر اصفهان برگزار شد و پس از آن تعداد 199 دانش آموز دختر از شهرهای مختلف از روز پنجم شهریور میهمان این اردوگاه شدند و برنامههای متنوع همچون شب شعر و محفل ادبی، جنگ شادی، مسابقات ورزشی و ایستگاههای مختلف فرهنگی و هنری برای شرکت کنندگان برگزار شد.
مهدی علی اکبرزاده مدیرکل فرهنگی و هنری وزیر آموزش و پرورش در این باره به خبرنگار مهر گفت: امسال سی و سومین دوره مسابقات فرهنگی و ادبی و سومین دوره مسابقات رسانه و فضای مجازی از تاریخ اول تا هشتم شهریور در رشتههای مختلف در استان اصفهان برگزار شد.
علی اکبرزاده بیان کرد: بیش از 1.5 میلیون دانشآموز از سراسر کشور در سطح آموزشگاهی در این مسابقات شرکت کردند که از این تعداد حدود 800 اثر در دو بخش ادبی و پژوهشی، رسانه و فضای مجازی به دبیرخانه غیرحضوری مرحله کشوری راه یافت و پس از مراحل داوری 405 اثر در هر دو بخش به مسابقات حضوری مرحله کشوری در اصفهان راه یافتند.
مدیرکل فرهنگی و هنری وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: تعداد 199 دانش آموز دختر و 206 نفر در این دوره مسابقات فرهنگی و ادبی حضور داشتند که داوران و اساتید مطرح کشوری آثار را بررسی و داوری کردند.
طلاق، شبکههای اجتماعی و اعتیاد بالاترین بسامد موضوعی را داشتند
مریم احمدی دانش آموز اول دبیرستان از استان فارس، برگزیده مسابقات داستانی از استان و از شرکت کنندگان در مسابقه نهایی در گفتگو با خبرنگارمهر درباره ی این اردوی 3 روزه گفت: در اردو کلاسهای آموزشی داستان نویسی برگزار شد. در این کلاسها استاد مباحث فنی داستان نویسی را مطرح و دانشآموزان آثار یکدیگر را نقد کردند.
وی ادامه داد: موضوع داستانم درباره دختری است که مبتلا به بیماری سرطان شده است.
یکی دیگر از دانش آموزان استان فارس نیز داستانی 2 صفحهای با موضوع طلاق را نوشته است و مقام نخست را در مرحله استانی کسب کرده و به مرحله کشوری رسیده است.
زهره پیرزادی از استان خرسان جنوبی نیز گفت: با همراهی دوستم در مسابقات نشریه الکترونیک شرکت کردهایم و موضوع داستانم شبکههای اجتماعی بوده است.
وی ادامه داد: برای تهیه این نشریه الکترونیک تحقیقات زیادی را انجام دادیم و متوجه شدیم برخی از این نرمافزار طراحی هدفمندی از سوی بیگانگان دارند، بنابراین در این نشریه هشدارهای لازم را عنوان کردیم.
آیدا آشوری از استان گلستان نیز در رشته مقاله نویسی شرکت کرده است و مقالهای با عنوان علل گرایش نوجوانان به مواد مخدر ارایه داده که به مرحله کشوری رسیده است. برای تهیه مقاله به روستای خود و روستاهای اطراف مراجعه و با جوانان 16 تا 20 سال صحبت کرده است و در این تحقیق متوجه شده که جوانان با سطح سواد کمتر و سنین پایینتر بیشتر به مواد مخدر روی میآورند.
سمانه مرادی از دیگر شرکت کنندگان از استان گلستان است. وی در رشته وبلاگ نویسی شرکت کرده و به خبرنگار مهر گفت: عنوان موضوع وبلاگم نقش حضور قلب در نماز بود.
وی ادامه داد: در گذشته نمازهایم را کامل نمیخواندم اما پس از انجام این تحقیق و تهیه وبلاگی در خصوص نقش حضور قلب در نماز متحول شدم و در کلاسهای آموزشی نیز که در اردو برگزار شد اطلاعات خوبی در این زمینه کسب کردم.
نظر شما