پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۲۸

در عزای سید و سالار شهیدان کربلا؛

کهگیلویه و بویراحمد عاشورایی شد/ اقامه نماز ظهر عاشورا در۱۷شهر

کهگیلویه و بویراحمد عاشورایی شد/ اقامه نماز ظهر عاشورا در۱۷شهر

یاسوج - عزاداران حسینی در کهگیلویه و بویراحمد امروز همزمان با سراسر کشور در سوگ شهادت سید و سالار شهیدان بر سر و سینه زدند.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز همه آمده بودند تا در عاشورایی دیگر پرشورتر از هرسال سوگواری کنند و عشق خود را به مولا و سرور و سالار شهیدان کربلا نشان دهند.

هیئت ها و دستجات عزاداری از صبح امروز به خیابانهای اصلی شهرها آمدند و با نوای حسین حسین جلوه های ارادات خود را به ابا عبدالله الحسین و یاران باوفایش نشان دادند.

خیابان های ۱۷ شهر و تکایا و میادین ۱۷۰۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد پر بود از سوگواران حسینی که در مظلومیت شهیدان کربلا بر سر روی خود گل مالیده و جامه سیاه برتن کرده بودند.

امروز نوای طبل و سنج در هر کوی و برزن پیچیده بود و مردم شهرها و روستاهای کهگیلویه و بویراحمد با آیین های ویژه خود یاد و خاطره شهیدان دشت کربلا را گرامی داشتند.

کودکان و نوجوانان هم با حمل پرچم های عزا و بستن پیشانی بندهای سرخ و سبز، به یاد حضرت علی اصغر و حضرت رقیه سوگواری کردند.

همچنین مرقد مطهر امامزادگان در این استان مملو از عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت بود که برای عرض تسلیت به این سلاله های پاک رسول الله آمده بودند.

شهر یاسوج و دیگر شهرها و روستاهای استان امروز یکپارچه سیاهپوش بودند و دسته جات عزاداری در قالب هیئات عزاداری محلات، طوایف، ایلها و قومیتها، با وحدت و همدلی در عزای یاران کربلا نوحه خواندند و بر سر و سینه زدند.

پس از مراسم عزاداری نیز عزداران حسینی به سمت مصلاهای نماز جمعه حرکت کردند و نماز ظهر عاشورا را برپا کردند.

در کوچه ها و محلات مختلف نیز عاشقان اباعبدالله الحسین اقدام به پهن کردن سفره های نذری کردند و عزاداران حسینی بر این سفره ها میهمان شدند.

 امشب هم عزاداران این استان در مراسم شام غریبان حضور می یابند و در سوگ مظلومیت اسرای کربلا بر سر و سینه می زنند.

کد خبر 2948891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha