۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۱۱

حاشیه‌های هشتاد و یکمین دربی؛

فوتبال با توپ پلاستیک و تشویق مجیدی و زاید/ ۱۵ هزار نفر در آزادی

فوتبال با توپ پلاستیک و تشویق مجیدی و زاید/ ۱۵ هزار نفر در آزادی

درفاصله کمتر از سه ساعت مانده تا هشتاد و یکمین دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس حدود 15 هزار هوادار وارد ورزشگاه آزادی شده اند. برخی از این هواداران هم در محوطه ورزشگاه فوتبال بازی می کنند!

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس از هفته یازدهم لیگ پانزدهم ساعت ۱۵ امروز جمعه به قضاوت محسن ترکی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد. حاشیه های قبل از این دیدار را در زیر می خوانید:

* از اوایل حضور هواداران در ورزشگاه پرسپولیسی‌ها با شعار «شش‌تایی‌ها» کری خوانی را برای استقلالی‌ها شروع کردند.

* در محوطه استادیوم آزادی دو گروه طرفدار استقلال و پرسپولیس فارغ از جدال سرخ‌آبی‌ها با توپ پلاستیکی فوتبال بازی می‌کرده و برای یکدیگر کری می‌خواندند.

* فرهاد مجیدی و ایمون زاید دو بازیکن پیشین سرخابی‌ها مورد تشویق تماشاگران دو تیم قرار گرفتند.

* بلیت طبقه دوم به مبلغ  ۱۰ هزار تومان و پشت دروازه طبقه اول ۱۳ هزار تومان در گیشه‌ها فروخته می‌شود.

* مقابل درب ورزشگاه با توجه به نزدیک شدن ساعت بازی شلوغ تر می‌شود و رفته رفته بر ترافیک خیابان‌های اطراف استادیوم افزوده می‌شود.

* حضور چند دوربین تلویزیونی در مسیر‌های منتهی به وروردی استادیوم باعث شد تا هواداران دو تیم مقابل دوربین‌ها تجمع کنند و به تشویق تیم های مورد علاقه خود بپردازند.

* بازرسی بدنی دقیقی از هواداران صورت می‌گرفت تا مواد محترقه توسط برخی از آنها داخل ورزشگاه نشود.

کد خبر 2953294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha