به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قائمی ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی سفر دو روزه به استان خراسان جنوبی رضایت کامل خود از نحوه عملکرد دانشگاه و هماهنگی بین گروه هیئت رئیسه را اعلام کرد.
وی با اشاره به تکمیل اورژانس بیمارستان ولی عصر بیرجند طی سه ماه، تصریح کرد: ظرف دو هفته آینده تمامی تجهیزات اورژانس تکمیل خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بهسازی اورژانس ولی عصر بیرجند چهار میلیارد تومان هزینه داشته است، افزود: تمامی هزینهها از معاونت درمان وزارت بهداشت دریافت شده است و هیچ مبلغی از طرف دانشگاه صرف هزینههای اورژانس نشده است.
وی با اشاره به اینکه مجتمع رفاهی سلامت شهرستان بیرجند نیز دو و نیم میلیارد تومان هزینه داشته است، گفت: این مجتمع شامل زمین چمن، سالنهای پذیرایی، بوفه، استخر و کافی شاپ است.
قائمی با بیان اینکه اتمام هرچه سریعتر اورژانس شهرستان قاین از تاکیدات وزیر بهداشت در استان بوده است، بیان کرد: این مرکز پنج ماه به دلیل کمبود اعتبار متوقف شده بود که وزیر بهداشت با اختصاص ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار خواستار ساخت هرچه سریعتر این اورژانس شد.
وی با اشاره به افتتاح سلامتکده طب سنتی حکمت شرق در شهدای باقریه شهرستان بیرجند، تصریح کرد: مردم می توانند با تعرفه دولتی از این مرکز استفادههای کافی و لازم را داشته باشند.
اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر به بیمارستان رازی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه مقام عالی وزارت دستور اختصاص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار جهت اتمام بیمارستان رازی شهرستان بیرجند را صادر کردند، اظهار داشت: ظرف دو هفته آینده گروهی برای بازدید از این بیمارستان به استان اعزام خواهند شد و امیدواریم تا اوایل دی ماه این مرکز به بهره برداری کامل برسد.
وی ادامه داد: سه میلیارد تومان نیز جهت تجهیزات غیر سرمایهای بیمارستان رازی اختصاص داده شده است.
وی با اشاره به اینکه طی سفر وزیر سه میلیارد تومان نیز جهت تجهیز بخش نوزادان بیمارستان ولی عصر بیرجند اختصاص داده شد، گفت: با این اعتبار تختهای این بخش ۱۲ تخت افزایش خواهد یافت.
قائمی با بیان اینکه با راه اندازی بیمارستان جدید شهرستان فردوس بیمارستان قدیم نیز باقی خواهد ماند، افزود: در بازدید وزیر از این مرکز چهار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان جدید فردوس تخصیص داده شد.
وی ادامه داد: عملیات ساختمانی این بیمارستان تا پایان آذر ماه سال جاری به اتمام خواهد رسید اما با توجه به کمبود نیرو آغاز به کار این مرکز از سال ۹۶ خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به نزدیکی شهرستان خوسف به مرکز استان و جمعیت این شهرستان، بیان داشت: با ساخت بیمارستان این شهرستان تنها در حد یک مرکز درمان بستر موافقت شده است.
وی افزود: مبلغ هشت میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه اختصاص داده شده است.
درخواست ۱۵ دستگاه دیالیز و ۲۰ دستگاه آمبولانس
وی با بیان اینکه یک و نیم میلیارد تومان اعتبار جهت ساخت فضاهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند پیش بینی شده است، گفت: ۱۵ دستگاه دیالیز از طرف دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای بیمارستانهای کوثر حاجی آباد، خاتم النبیین درمیان، علی ابن ابی طالب سربیشه و بیمارستانهای امام رضا (ع) و ولی عصر بیرجند درخواست شده است.
قائمی با اشاره به اینکه ۲۰دستگاه آمبولانس نیز برای مراکز کل استان درخواست داده شده است، تصریح کرد: امیدواریم امسال باحداقل نیمی از این درخواست دانشگاه موافقت شود.
وی با بیان اینکه وزیر بهداشت بیرجند را یکی از نقاط افتخار آمیز کشور دانسته است، افزود: باید برای متوقف نشدن حرکت رو به رشد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برنامه ریزی دقیق داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه مشکل کمبود متخصص در کل کشور وجود دارد، بیان کرد: جذب نیروی متخصص تنها به دست دانشگاه علوم پزشکی نیست و فرماندری ها و شوراهای شهر باید در این زمینه وارد شوند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۶۰ میلیارد تومان به بیمهها بدهی دارد، گفت: ۱۱۷ نفر نیروی متخصص برای استان درخواست شده است که امیدواریم در بیست و سوم شهریور ماه سال جاری که توزیع نیرو انجام میشود با درخواست استان موافقت شود.
نظر شما