به گزارش خبرنگار مهر، رشید قربانی امروز یکشنبه در نشست صمیمی فرهنگیان استان کردستان با وزیر آموزش و پرورش که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزارشد، گفت: برنامه ریزی عملیاتی در تمامی سطوح آموزش و پرورش استان در راستای سند تحول بنیادین و سند چشم انداز توسعه کشور انجام می شود.
وی راهبرد آموزش و پرورش استان را اجرای سند تحول بنیادین خواند وعنوان کرد: تمامی طرح ها و برنامه های آموزش و پرورش استان براساس چارچوب وراهکارهای سند تحول بنیادین شناسایی و تدوین می شود.
وی اظهارداشت: از جمله اقداماتی که در سه سال اخیر در استان انجام شده انعقاد تفاهم نامه هایی با دانشگاه های سطح استان برای اجرای برنامه ها و طرح های پژوهشی است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: براساس برنامه های سوم تا پنجم توسعه هر کارمند ۴۰ و مدیر آموزش و پرورش باید ۵۰ ساعت آموزشی را در سال بگذراند که تاکنون دو میلیون ساعت آموزش در استان اجرا شده است.
قربانی با بیان اینکه عمده بودجه آموزش و پرورش ملی است، بیان کرد: در حوزه های مختلفی هم چون مدرسه سازی سپاه بیت المقدس استان و سایر دستگاه های اجرایی ما را یاری کردند.
وی با اشاره به اینکه ۹۹ درصد بودجه آموزش و پرورش مربوط به هزینه های جاری است، افزود: ساماندهی نیروی انسانی در راستای عمل به اقتصاد مقاومتی یکی از مسائل ضروری است که به آن پرداخته ایم.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۶۰ هزار دانش آموز در کردستان مشغول به تحصیل هستند، اضافه کرد: در سال تحصیلی ۹۳-۹۴، ۲۱ هزار ساعت بابت حق التدریس پرداخت شده است که این میزان در سال تحصیلی گذشته به ۸ هزار ساعت کاهش پیدا کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یکی از اقدامات تاثیرگذار وزارت آموزش و پرورش را پرداخت حق نوار مرزی خواند و بیان کرد: از تیرماه سال گذشته این طرح اجرایی شده است و در حال حاضر به ۸ هزار و ۵۰۰ نفر از فرهنگیان استان حق نوار مرزی پرداخت می شود.
قربانی به مشکلات آموزش و پرورش استان اشاره وعنوان کرد: کمبود اعتبارات برای تکمیل پروژه های نیمه تمام و کمبود جدی تجهیزات آموزشی و فرسوده بودن تجهیزات و امکانات موجود و کمبود کادر خدماتی از جمله مهمترین مشکلات ما در استان است.
وی بیان کرد: از جمله خواسته های فرهنگیان استان اجرای مرحله دوم طرح رتبه بندی و تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی است.
نظر شما