۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۴۲

توسط نشر ملیکان ارائه شد؛

«بانوی پاریسی ما» در کتابفروشی‌ها/ روایت‌هایی از جامعه پاکستان

«بانوی پاریسی ما» در کتابفروشی‌ها/ روایت‌هایی از جامعه پاکستان

مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه دانیل معین‌الدین نویسنده پاکستانی‌الاصل با عنوان «بانوی پاریسی ما» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشر میلکان مجموعه‌ای از داستان‌های دانیل معین‌الدین، نویسنده پاکستانی‌الاصل ساکن آمریکا را که پیش از این نامزد جایزه ادبی پولیتزر و برگزیده جایزه کتاب سال آمریکا شده است را با نام «بانوی پاریسی ما» منتشر کرد.

هشت داستان بههم پیوسته این مجموعه، جامعه رنگارنگی را آشکار می‌سازند که موقعیت‌های اجتماعی و توقعات مردم آن بدون توجیه، شناخته و درک می‌شوند؛ و در این جامعه، نظام طبقه‌بندی اجتماعی و فقر برای تأثیرگذاری بر هر انتخابی نشان داده می‌شود و دنیایی ترسیم می‌شود که هیچکس در آن برنده نیست.

این داستان‌ها که فضای رخداد بسیاری از آنها در دهه‌های ۱۹۷۰ تا ۱۹۹۰ اتفاق می‌افتند، فرهنگ پاکستانی و نوع قرارگرفتن آن در سیستم و نظام‌های اجتماعی مختلف در جهان توصیف می‌کنند.

 برخلاف دیگر نویسندگان امریکایی آسیایی‌تبار که تمرکزشان بر مهاجرت و پیامدهای آن در جوامع بسیار متفاوت اروپا و امریکاست، ویژگی داستانهای معین‌الدین کشمکش‌های طبقاتی درون جامعه پاکستان است. او که به گفته خود، درباره داستانهایش تحقیق نمی‌کند و آنچه مینویسد برخاسته از تجربههای شخصی اوست، صدای پاکستان از درون پاکستان به‌ شمار میرود.

دانیال معین‌الدین، نویسنده، روزنامه‌نگار، وکیل و تاجر امریکاییِ پاکستانی­تبار، در ماه آوریل سال ۱۹۶۳ در لس انجلس ایالات متحده به دنیا آمد.

دانیال معین‌الدین در سال ۱۹۹۳ برای ادامه تحصیل به امریکا می‌رود و سه سال در دانشکده حقوق دانشگاه یِیل تحصیل می­کند و هم‌زمان، سردبیری مجله حقوق بینالملل یِیل و سرپرستی کلینیک بین‌المللی حقوق بشر الارد ک. لوئِنشتاین را به عهده می­گیرد.

اولین داستان او، «بانوی پاریسی ما»، در سال ۲۰۰۶ در مجله داستان زویتِروپ و سه داستان دیگرش در گرانتا و نیویورکر منتشر شدند و این مجموعهداستان در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسید.

معین‌الدین در سال ۲۰۱۰ از آکادمی امریکایی آرتز اند لِتِرز، «جایزه بنیاد خانواده رزنتال»، در سال ۲۰۰۹ «جایزه داستان» و در سال ۲۰۱۰ «جایزه نویسندگان کشورهای مشترک‌المنافع» برای بهترین کتاب اول در اروپا و جنوب آسیا را دریافت کرد.

 هم­چنین این کتاب، یکی از چهار فینالیست «جایزه کتاب سال امریکا» سال ۲۰۰۹، یکی از سه فینالیست «جایزه پولیتزر» سال ۲۰۱۰ و در همین سال، فینالیست «جایزه اولین داستان لس انجلس تایمز» و «جایزه اونداتیه» بود و از سوی نشریات و سایت‌های معتبر بهعنوان بهترین مجموعه داستان سال و یکی از ده کتاب برتر انتخاب شد.

این کتاب را نشر میلکان با ترجمه فریده اشرفی و با قیمت هزار تومان منتشر کرده است.  

کد خبر 3759189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha