پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۳۰

فرمانده انتظامی همدان خبر داد:

کشف ۳ تن انواع مواد مخدر در استان همدان

کشف ۳ تن انواع مواد مخدر در استان همدان

همدان- فرمانده انتظامی استان همدان از کشف ۳ تن انواع مواد مخدر طی ۵ ماه نخست امسال در استان همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدیان نسب ظهر شنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان فامنین بیان داشت: شهرستان فامنین به خاطر عبورشریانهای حیاتی نظیر بزرگراه راه کربلا و همچنین آزاد راه از شهرستانهای حساس به لحاظ امنیتی است.

وی از احداث پاسگاه «اصله» و تقویت انتظامی شهرستان فامنین خبر داد و گفت: در ۵ماهه نخست امسال با تلاش عوامل پلیس مبارزه با مواد مخدر استان شاهد کشف ۳تن انواع مواد مخدر و افزایش ۶۱ درصدی در کشف مواد مخدر بودیم.

وی از شناسایی و پاکسازی ۵۰ نقطه آلوده به مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: در این خصوص شهرستان فامنین رتبه اول را در سطح استان دارد.

سردار مهدیان نسب با بیان اینکه از ۱۰۰پرونده ارسالی به مرکز مشاوره و مددکاری کلانتری۱۱ فامنین، ۷۵مورد آن با تلاش مشاوران و مددکاران اجتماعی منجر به سازش شده است، اظهار کرد: در آینده نزدیک مراکز مشاوره و مددکاری را در فرماندهی انتظامی شهرستان فامنین گسترش می دهیم.

وی ادامه داد: در حوزه عفاف و حجاب نیز اقدامات بسیارخوبی صورت گرفته و در نقاط حساس و تفرجگاهها ۸ ایستگاه عفاف و حجاب ایجاد شده است.

فرماندار شهرستان فامنین نیز با تقدیر از فرمانده انتظامی شهرستان فامنین، اظهار داشت: هرجا امنیت باشد، رونق اقتصادی وتولید وجود دارد و ما به برکت امنیت توانستیم چندین طرح اقتصادی و تولیدی را کلنگ زنی کنیم.

فرمانده انتظامی استان همدان در پایان این مراسم طی حکمی سرهنگ «محمدباقر سلگی» را به عنوان فرمانده انتظامی شهرستان فامنین منصوب و از سرهنگ «بزرگعلی نوری» تکریم و قدردانی کرد.

کد خبر 3759639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha