دکتر کاوه حجت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای اجرای این طرح از کارشناسان ارشد روانشناسی بالینی برای مصاحبه و پرسشگری از خانوادهها استفاده میشود.
حجت بیان داشت: پیشبینی میشود طرح ملی شیوع اختلالات روانپزشکی کودکان و نوجوانان از ابتدای مهر به مدت سه ماه اجرا شود.
وی بابیان اینکه در این طرح ملی غربالگری انواع اختلالات روانپزشکی کودکان و نوجوانان نظیر بیش فعالی، اختلالات اضطرابی، افسردگی و سوءمصرف مواد مورد ارزیابی قرار میگیرد افزود: یک هزار خانواده در قالب یک هزار کودک و دو هزار خانواده مورد ارزیابی قرار میگیرند.
رئیس مرکز تحقیقات اعتیاد و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: در این طرح ۱۰ کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و یک روانپزشک فعالیت میکنند.
حجت بابیان اینکه این طرح برای نخستین بار در خراسان شمالی انجام میشود، هدف آن را غربالگری و ارزیابی اختلالات روانپزشکی در کودکان و نوجوانان و ارتقای سلامت روان جامعه اعلام کرد.
وی اضافه کرد: همچنین از دیگر اهداف اجرای این طرح، ارزیابی خصوصیات شخصیتی والدین از طریق تکمیل یک پرسشنامه، ارزیابی سبک زندگی خانواده و سرمایه اجتماعی است.
رئیس مرکز تحقیقات اعتیاد و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به نحوه اجرای این طرح گفت: برای اجرای این طرح پنج گروه دو نفره در قالب یک روانشناس آقا و خانم با مراجعه به منازل خانوادهها و ارائه کارت شناسایی معتبر و مجوز از نیروی انتظامی و فرمانداری اقدام به ارزیابی و سنجش میکنند.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر «کاوه حجت» مجری استانی و «محمدرضا محمدی» استاد دانشگاه تهران و رئیس مرکز تحقیقات روانپزشکی دانشگاه تهران مجری کشوری این طرح هستند.
نظر شما