۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۷

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

طراحی ۳ رینگ گردشگری در پایتخت/ تهران‌گردی ۹۰روز زمان می‌خواهد

طراحی ۳ رینگ گردشگری در پایتخت/ تهران‌گردی ۹۰روز زمان می‌خواهد

رئیس ستاد گردشگری شهر تهران از آماده‌سازی سه رینگ گردشگری در مناطق ۱۲ و ۱۱ شهرداری تهران خبر داد و گفت: در رینگ سواره ۱۵ مترجم دیجیتالی در اتوبوس‌های گردشگری قرار داده می‌شود.

فرزاد هوشیار رئیس ستاد گردشگری شهر تهران درباره رینگ‌های گردشگری شهرداری تهران در مناطق ۱۲ و ۱۱ به خبرنگار مهر گفت: سه رینگ در حوزه گردشگری و تهرانگردی در نقاط مختلف شهر آماده‌سازی می‌کنیم؛ یک رینگ سواره است که در دو مسیر منطقه ۱۲و ۱۱ به بهره‌برداری رسیده و به ۱۵ زبان مترجم دیجیتالی در اتوبوس‌های گردشگری قرار داده شده است و در رینگی که بیش از ۵۰ مرکز دارد حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: رینگ دوم شمیران‌گردی است که به‌زودی افتتاح می‌شود. در این رینگ مسافت زیادی در حوزه منطقه ۱و ۳ و ۲  در دستورکار است موضوع سوم هم بحث گردشگری پیاده است در این نوع گردشگری یک مسیر در بهارستان، میدان امام خمینی(ره) و میدان تجریش به‌عنوان مسیر پیاده با جاذبه‌های گردشگری فراوان در دست طراحی داریم که این مسیر هم به زودی افتتاح می‌شود.

هوشیار درباره برگزاری نشست شورای راهبردی گردشگری هم تصریح کرد: در اولین نشست سیاست‌گذاری شورای راهبردی با هدف سیاست گذاری و نگاه راهبردی به مجموعه گردشگری شهرداری تهران دور هم جمع شدیم اگر ما بخواهیم تهران گردی برای یک تهرانی داشته باشیم دیدن جاذبه های تاریخی ،هویتی و جدید این شهر  بیش از ۳۵ روز زمان نیاز دارد. چون تهران دارای تاریخ هویتی ۷ هزار ساله و تمدن شهرنشینی ۴۰۰ ساله بوده و هم چنین  ۲۵۰ سال پایتخت ایران بوده است. این شهر کم کم به دروازه گردشگری خارجی در کشور تبدیل می‌شود. اگر امروز بخواهید به یک سفر تهرانگردی خوب بروید می‌توانید با شماره ۱۳۷ تماس بگیرید و یا از سایت VISIT.TEHRAN.IR اطلاعاتی درباره تهران و شمیران بگیرید.

وی درباره اینکه چه تضمینی برای این وجود دارد که این شورا و ستاد گردشگری با رفتن مدیران دوباره دچار لغزش نشود گفت: جلسه راهبردی اولین‌بار است که در شهرداری راه‌اندازی شده و ترکیب آن از اساتید دانشگاهی، مسئولان دولتی و فعالان گردشگری هستند. اساتید برای این شورا ارزش افزوده علمی ایجاد می کنند ضلع دوم هم افزایی بین بخشی است که مقامات دولتی و دست اندرکاران در دولت را تشکیل می‌دهند و بعد انجمن‌ها، اصناف و تشکل‌های فعال هستند که هر سه به کمک شهرداری می‌آیند. ما قبلا در شورای آسیب‌های اجتماعی چند جلسه به موضوعات گردشگری شهری اختصاص داده بودیم اما مستقل نبود. این بار به نظر می‌رسید که چنین شورایی نیازمند تشکیل بود.

کد خبر 3791453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha