۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۸:۴۶

با تقویت احتمال پیروزی ترامپ؛

شاخص بورس‌های آسیایی افت کرد/احتمال سقوط شاخص در اروپا و آمریکا

شاخص بورس‌های  آسیایی افت کرد/احتمال سقوط شاخص در اروپا و آمریکا

تغییرات لحظه ای آرای دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تقویت احتمال پیروزی دونالد ترامپ باعث افت شاخص‌ بورس‌های آسیایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص‌های عمده بازارهای آسیایی با افت روبرو شده و پول بیشتری صرف خریداری طلا و ارزهای با ثبات از جمله ین شده است. بر اساس این گزارش، شاخص بازار بورس ژاپن ۲.۲ درصد، شانگهای کامپوزیت ۱.۳ درصد و  شاخص بورس هنگ کنگ ۳.۵ درصد افت کرد. شاخص بورس کره جنوبی هم با ۲.۸ درصد سقوط مواجه شد.

افت شاخص به بازارهای آسیایی محدود نیست؛ شاخص بورس استرالیا هم با ۳.۷ درصد افت مواجه شده است. تحلیل گران انتظار دارند تا ساعاتی دیگر با گشایش بازارهای مالی آمریکا و اروپا در روز چهارشنبه، شاخص این بازارها نیز به شدت افت کند.در همین حال ارزش پزو، واحد پولی مکزیک هم به کمترین حد در مقابل دلار رسیده است. دلیل این کاهش ارزش آن است که ترامپ در جریان رقابتهای انتخاباتی، عنوان کرد در صورت پیروزی در انتخابات، دیواری میان مرز دو کشور بسازد و موافقتنامه تجاری با این کشور را از نو به مذاکره بگذارد.

کد خبر 3819419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ب IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
      0 0
      کلا دنیا خراب شد رفت.
    • ایران IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
      0 0
      بد نبود اگر به افت شدید بازار سهام ایرانم اشاره ای میکردید.