به گزارش خبرگزاری مهر، این شرکت پژوهشی تولیدی، تحقیق، توسعه و تولید دستگاههای کارت خوان را در منطقه آزاد اروند با هدف ایجاد اشتغال و افزایش توان داخلی از طریق انتقال تکنولوژی آغاز کرده است.
شاهین جوانمردی، مجری این طرح با تاکید بر اینکه نمی خواستیم وارد کننده محض دستگاههای کارت خوان باشیم، ادامه داد: نمی خواستیم کالاهای تولید شده متناسب با بازارهای دیگران را وارد کنیم و تنها کار بازرگانی انجام دهیم، بلکه می خواهیم محصولات را بر اساس نیاز بازار ایران، مناسب سازی و تولید کنیم.
وی با بیان اینکه می توانیم محصولات را با قیمت کمتر از قیمت تمام شده واردات، تولید کنیم و آنها را مطابق با نیاز مشتری (از طراحی ظاهری تا تغییرات سخت افزاری) و با قیمت بهتری ارائه دهیم، افزود: پایین آمدن هزینه مواد اولیه و استفاده از ریال بجای دلار در فرایندهای تولید، از مهمترین تاثیرات راه اندازی این خط تولید در قیمت تمام شده محصول خواهد بود.
این تولید کننده با بیان اینکه ظرفیت کارخانه در فاز اول، تولید سالانه ۲۵۰ هزار پایانه فروش است که برای ۱۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می کند و حدود دو و نیم تا سه میلیون دلار صرفه جویی ارزی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: تولید ۴۰ درصدی قطعات و ملزومات در داخل کشور، فاز دوم این پروژه است. در فاز دوم می خواهیم تنها مونتاژ انجام ندهیم و برخی قطعات همچون آداپتور و دیگر قطعات را در داخل کشور تهیه کنیم. در این فاز، برای ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می کنیم و سالانه هشت میلیون دلار صرفه جویی ارزی خواهیم داشت.
وی تولید پایانه های فروش، کیوسک، ابزارهای پرداخت خرد، خودپردازهای غیر نقد و پایانه های کارتخوان unattended را از جمله محصولات فاز نخست اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: بازار داخلی بخش عمده فعالیت ما را پوشش می دهد، اما دیگر کشورهای همسایه مثل عراق هم هدف ماست.
جوانمردی افزود: زمانی در شرایط تحریم بههیچ وجه امکانپذیر نبود شرکتهای ایرانی بتوانند استانداردهای امنیتی مورد نیاز برای دستگاههای تولید شده در حوزه پرداخت را از شرکتهای بینالمللی صادرکننده گواهینامهها بگیرند، اما امروز به صراحت می توان گفت که هیچ مشکلی برای گرفتن استاندارد معتبری نظیر PCI PED وجود ندارد، مشروط بر آنکه حجم تولید پایانه های فروشگاهی به اندازه ای باشد که کار از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد.
نظر شما