مسعود اشرفی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آنچه که در اولین نشست بررسی عملکرد کاروان ایران در پارالمپیک ریو گذشت، گفت: این نشست روز گذشته از ساعت ۷:۳۰ صبح در محل کمیته ملی المپیک آغاز شد و به صورت متوالی تا ساعت ۲۰ شب ادامه داشت و طی آن عملکرد تکتک رشتههای حاضر در ریو در دو بخش معلولان و نابینایان مورد بررسی قرار گرفت.
وی با یادآوری اینکه کمیته ملی پارالمپیک از زمان برگزاری بازیهای پارالمپیک ۲۰۰۴ آتن اقدام به تشکیل ستاد ویژهای برای بازیهای پارالمپیک کرد، گفت: این ستاد موظف به پیگیری برنامه چهار ساله برای هر یک از ادوار بازیهای پارالمپیک است که چهار سال قبل از آغاز هر دوره پارالمپیک آغاز شده و تا زمان برگزاری پارالمپیک مورد نظر ادامه دارد. ستادی که روز گذشته تشکیل جلسه داد ویژه پارالمپیک ریو بود.
دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک در این رابطه ادامه داد: هدف از برگزاری نشستهای این ستاد، بررسی نقاط ضعف و قوت کاروان اعزامی به بازیهای تابستانی پارالمپیک است تا بر اساس آن و جمعبندی که در مورد عملکرد هر یک از ورزشکاران، مربیان، سرپرستان و مجموعه تیم ورزشی به دست میآید، مشخص شود که برای برطرف کردن نقاط ضعف و حفظ نقاط قوت چه مواردی باید مورد توجه قرار بگیرد.
اشرفی در مورد اینکه در نشست روز گذشته عملکرد چه رشتههایی مورد بررسی قرار گرفت؟ گفت: در بخش نابینایان رشتههای فوتبال پنج نفره، جودو و دوومیدانی و در بخش معلولان نیز رشتههای بسکتبال با ویلچر، تیراندازی، تیر و کمان، دوومیدانی، وزنهبرداری، والیبال نشسته (مردان و زنان) رشتههایی بودند که با حضور مسئولان آنها عملکرد نمایندگانشان در پارالمپیک ریو مورد بررسی قرار گرفت.
«نشست ۱۲ ساعتهای که برای بررسی عملکرد کاروان پارالمپیک داشتید، در نهایت به چه نتیجهای منجر شد؟»، دبیرکل کمیته پارالمپیک در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر گفت: روش کار ما در ستاد ویژه بازیهای پارالمپیک به این صورت است که در جلسات بررسی عملکرد، مسئول فنی کمیته، مسئولان ناظر بر عملکرد ورزشکاران و تیمها در محل بازیها و مسئول پشتیبانی گزارشهای خود را تک به تک ارائه میکند. در ادامه از مسئولان مربوطه تیمها و رشتهها سؤالات مورد نظر برای ارزیابی دقیقتر عملکرد ورزشکاران پرسیده میشود. نتیجه ارائه این گزارشهای عملکرد و پاسخهای به دست آمده در نشستهای آتی مورد بررسی دقیقتر قرار میگیرد. بنابراین در نشست روز گذشته و در رابطه با عملکرد کاروان پارالمپیک به جمعبندی مشخص و دقیقی نرسیدیم.
وی در این رابطه تأکید کرد: البته قرار هم نبود جمعبندی مشخصی در این نشست حاصل شود. ماحصل نشست روز گذشته در قالب یک صورتجلسه کلی تهیه شده و مورد بررسی دقیقتر قرار میگیرد تا مشخص شود دقیقاً نقاط ضعف و قوت کاروان ایران در ریو در مورد چه مواردی بوده است. بعد از آن تصمیمگیریهای لازم اتخاذ خواهد شد.
اشرفی با بیان اینکه قاعدتاً طی یک تا دو ماه آینده جمعبندی و نتیجهگیری نهایی از بررسی عملکرد کاروان ایران اعلام میشود، گفت: البته این نتیجه به هیچ عنوان رسانهای نخواهد شد بلکه فقط آن را در اختیار ستاد ویژهای که برای بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۸ اندونزی و بازیهای ۲۰۲۰ پارالمپیک تشکیل شده است، قرار میدهیم تا بر اساس آن برای حضور در این دو رویداد تصمیمگیری شود درواقع تصمیمگیری در رابطه با عملکرد کاروان پارالمپیک ریو در این ستاد انجام خواهد شد.
نظر شما