به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در این حکم یادآور شده است: «دانشکده پزشکی بزرگترین و قدیمیترین مرکز آموزشی دانشگاه است و نقش برجستهای در تولید علم، ارتقای دانش و تربیت نیروی انسانی متخصص در علوم پزشکی دارد. توفیق خدمت در این دانشکده با هر عنوان، افتخاری است که شکر آن به درگاه حق تعالی لازم است.»
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در این حکم برنامه چهارساله دانشگاه را تشریح کرده است.
«پیگیری اجرای برنامه «پزشکی ۹۰» و انجام مراحل بعدی، اجرای ارزشیابی برنامه های آموزشی و اعضای هیأت علمی و ارزیابی فراگیران طبق شیوه نامه های مصوب، توسعه پژوهش در علوم پایه و بالینی با نگاه هدفمند و رویکرد حل مسئله، پیگیری استقرار آموزش و ارزیابی رفتار حرفهای در کلیه سطوح و گسترش ارتباطات بین المللی و جذب دانشجوی خارجی با همکاری معاونت بینالملل دانشگاه» برنامه چهار ساله دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
جعفریان یادآور شده است: دانشکده پزشکی با توجه به ابعاد وسیع عملکرد و نقش برجستهای که به طور مستقیم در حفظ سلامت مردم دارد، دارای جایگاه ویژهای است که ارزش خدمت در آن را دوچندان میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین در نامهای از خدمات دکتر سید امیرحسین امامی رئیس سابق این دانشکده قدردانی کرد.
به گزارش مهر، قانون تاسیس دانشگاه تهران در سال ۱۳۱۳ به تصویب مجلس رسید و هریک از مدارس، دانشکده نامیده شدند که یکی از آنها دانشکده طب بود. در ۵ تیرماه ۱۳۱۳ وزارت فرهنگ قطعه زمینی از اراضی جلالیه در شمال تهران را به قیمت ۹۰ هزار تومان خریداری و شروع به ساخت دانشگاه کرد و اولین قسمت آن تحت عنوان دستگاه ابن سینا در ۱۵ بهمن ۱۳۱۳ افتتاح شد که میتوان گفت اولین دانشکده در کشور است. دانشکده طب یا پزشکی تهران و سایر دانشکدهها بتدریج پس از آن افتتاح شدند.
در سال ۱۳۱۹ بیمارستانهای تهران ضمیمه دانشکده پزشکی شدند و از سال ۱۳۱۷ نام دانشکده طب به دانشکده پزشکی تبدیل شد.
دانشکده پزشکی فعلی به مساحت ۲۸۹۵۸ متر مربع در ضلع شمالی دانشگاه تهران واقع شده که تشکیلات سازمانی دانشکده متشکل از ریاست دانشکده پزشکی ، معاونتهای آموزش دوره پزشکی عمومی، معاونت آموزش تخصصی وفوق تخصصی، معاونت تحصیلات تکمیلی، معاونت امور هیات علمی، معاونت اداری مالی، معاونت پژوهشی، و معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر توسعه آموزش پزشکی (E.D.O) است.
هم اکنون ۲ هزار و ۴۶۰ دانشجوی پزشکی عمومی، ۶۶۳ دانشجوی کارشناسی ارشد، ۳۲۳ دانشجوی دکتری تخصصی و یک هزار و ۹۶۳ دستیار تخصصی و ۳۱۶ دستیار فوق تخصصی در این دانشکده تحصیل می کنند. آموزش این دانشجویان را ۹۸۳ نفر هیات علمی برعهده دارند.
از سال ۱۳۱۳ تا اکنون ۲۸ نفر ریاست دانشکده را برعهده داشته اند.
نظر شما