ابوالحسن ریاضی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ارجاعات دانشجویی به شوراهای انضباطی در سال ۹۵ گفت: در سال ۹۵ جلسات شورای انضباطی برگزار شد در هر جلسه شاید بیشتر از ۱۰ پرونده نداشتیم.
وی ادامه داد: بخش عمده این پروندهها مربوط به درخواست امحا بود که زمان آن سپری شده و جرایم خفیفی را شامل می شد. البته در قانون نیز پیش بینی شده که دانشجو می تواند درخواست امحا دهد.
معاون اموردانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان درباره اینکه سالانه چه تعداد پرونده های انضباطی دانشجویان امحا می شود افزود: تعداد پرونده های امحایی به درخواست هایی که ارایه می شود، بستگی دارد.
وی ادامه داد: عمده جرایم دانشجو در شوراهای انضباطی که جرایم خفیفی را نیز شامل می شود مربوط به دوره کارشناسی است و دانشجو در دوره بعد از دکتری که مشغول کار می شود درخواست امحا را ارایه می کند.
ریاضی با ارایه مثال هایی در خصوص چگونگی تصمیم گیری در مورد امحا برخی از جرایم دانشجویی، افزود: درمورد تقلب، چون ۲۵ صدم در کارنامه دانشجو میماند درخواست امحا تقلب ارایه می شود و شورای انضباطی متناسب با موقعیتی که فرد دارد در مورد آن تصمیم گیری می کند.
وی ادامه داد: اگر فرد درخواست امحا را برای موقعیت هیات علمی ارایه داده باشد، امحا صورت نمی گیرد اما در مشاغل اداری که مشاغل جاری هستند برای اینکه آینده فرد را با آراء خود دچار مشکل نکنیم، این درخواست را اجرایی می کنیم.
نظر شما