پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۳۵

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:

هوا رسانی به معدن از ۲ مسیر/ ۹ پیمانکار در میان محبوس شدگان

هوا رسانی به معدن از ۲ مسیر/ ۹ پیمانکار در میان محبوس شدگان

گرگان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هوار رسانی به معدن زمستان یورت و حضور ۹ پیمانکار در میان محبوس شدگان معدن خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی در جمع خبرنگاران گفت: برای کنترل، بررسی و پیگیری حادثه معدن زمستان یورت وارد گلستان شده ایم.

وی افزود: حضور وزرا در محل حادثه به این علت است که بتوانیم نیازمندی ها، دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز برای کنترل حادثه را تامین کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: طبق آخرین گزارش ۹ پیمانکار به همراه ۲۶ معدنچی در تونل حبس شده اند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه معدن افقی است و تنها مشکل موجود وجود گاز بسیار زیاد است که باعث شده امداد رسانی با سرعت انجام نشود.

ربیعی تصریح کرد: حادثه در عمق یک هزار و ۳۰۰ متری تونل اتفاق افتاده و تاکنون نیروهای امداد و نجات تا عمق ۵۰۰ متری ورود کرده اند.

وی بیان کرد: هم اکنون هوارسانی از دو مسیر در حال انجام است و از یک مقر هم در حال تخلیه است و امیدواریم بتوانیم به زودی عملیات آوار برداری را آغاز کنیم.

کد خبر 3969532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha