پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۲

همزمان با ۱۲ تیرماه؛

محل سقوط هواپیمای مسافربری ۶۵۵ گلباران شد

محل سقوط هواپیمای مسافربری ۶۵۵ گلباران شد

بندرعباس - محل سقوط هواپیمای مسافربری ۶۵۵ که توسط ناو جنگی آمریکایی مورد هدف قرار گرفته بود در خلیج فارس گلباران شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش ازظهر دوشنبه شهادتگاه ۲۹۰ مسافر بیگناه پرواز ۶۵۵ که توسط آمریکای جنایتکار به شهادت رسیده بودند با حضور مسئولان و خانواده های شهدا در مدفن همیشگی آنان خلیج فارس گلباران شد.

خانواده شهدای هواپیمایی ایرباس پرواز ۶۵۵ به همراه مسئولان استانی به محل این حادثه عزیمت کرده و محل سقوط هواپیمای ایرباس توسط خانواده های شهدا و توسط  چرخبال ها گلباران شد.

در پی حمله ناجوانمرادنه آمریکا به پرواز مسافربری شماره ۶۵۵ شرکت هواپیمایی ایرباس تمامی ۲۹۰ نفر سرنشین که شامل ۴۶ نفر مسافر غیر ایرانی و ۶۶ کودک زیر ۱۳ سال و ۱۶ خدمه و ۵۳ زن بودند جان باختند.

در مراسم این یادبود چهره‌های مختلفی از جمله معاون هماهنگ‌کننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور، فرمانده سپاه امام سجاد (ع)، معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان و فرماندار بندرعباس در اظهارات به ابعاد مختلف این اقدام جنایت‌بار آمریکا پرداخته و از منظر مختلف این واقعه هولناک را مورد بررسی و محکومیت قرار دادند.

کد خبر 4020003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha