۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۴

مسیر پرواز فلامینگوها در تالاب شادگان ایمن سازی شد

مسیر پرواز فلامینگوها در تالاب شادگان ایمن سازی شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آبادان گفت: سیم دکل‌های برق فشار قوی در مسیر پرواز فلامینگوها در تالاب شادگان توسط شرکت انتقال برق ناحیه جنوب (خوزستان) ایمن سازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست خوزستان، چندین فلامینگو در دو هفته گذشته در اثر برخورد با سیم دکل‌های برق فشار قوی در محدوده تالاب شادگان در جنوب خوزستان تلف شدند.

احمد موسوی آزاد افزود: در این حوادث دلیل مرگ فلامینگوها، برق‌گرفتگی نیست بلکه صدمات ناشی از برخورد با سیم نازک کابل‌ها موجب مرگ این پرندگان شد.

وی تاکید کرد: توسط شرکت برق ناحیه جنوب نشانگرهایی بر روی قسمت بالای خط انتقال برق نصب، تا پرندگان هنگام پرواز سیم های برق را ببینند.

موسوی آزاد گفت: رنگ این نشانگرها قرمز و سفید است تا فلامینگوها به راحتی بتوانند سیم های برق را شناسایی و به آنها نزدیک نشوند.

وی اظهارکرد: متاسفانه در هفته نخست تیر ۱۸ قطعه فلامینگو به دلیل برخورد با رشته دکل برق فشار قوی در محدوده بین تالاب شادگان و خوریات آبادان تلف شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آبادان گفت: مسیر پرواز فلامینگوها روزانه پایش می شود و تاثیر نصب نشانگرها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به جمعیت فلامینگوهای حاضر در محدوده تالاب شادگان افزود:‌ فلامینگو پرنده بومی این منطقه است و با توجه به شرایط آبی خوب تالاب شادگان اکنون جمعیت مناسبی از این گونه پرنده در این محدوده وجود دارد.

موسوی آزاد ادامه داد: در سرشماری فصل جوجه‌آوری فلامینگوها بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ قطعه جوجه فلامینگو در محدوده تالاب شادگان شمارش شده که معمولا تعداد پرندگان بالغ نیز ۲ برابر تعداد جوجه‌ها است.

وی افزود: هم اکنون حدود ۶ تا هفت هزار قطعه پرنده فلامینگو بالغ در این تالاب شادگان و خوریات آبادان وجود دارد.

تالاب شادگان در جنوب استان خوزستان و در جنوب شهر شادگان واقع است. این تالاب در کل ۴۰۰ هزار هکتار پهنا دارد که ۲۹۶ هزار هکتار آن جزو مناطق حفاظت شده است.

این تالاب از زیستگاه های مهم کشور و کوچگاه زمستانی ۱۵۰ گونه پرنده (۲۰ گونه بومی و ۱۳۰ گونه دیگر) است که ۱۳ گونه از آنها مانند اردک مرمری، پلیکان پا خاکستری، عروس غاز، اردک سرسفید، گیلانشاه خالدار، عقاب شاهی، عقاب تالابی خالدار و عقاب دریایی دم سفید در معرض خطر انقراض جهانی است.

کد خبر 4023773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha