به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط ، در این راستا اعضای کمیته امور دینی از شوراهای محلی خواستند نسبت به این مسئله اقدام کرده و با حمایت خطیبان و سود رسانی به آنها مشکلاتشان را برطرف کنند.
عیسی رئیس کمیته امور دینی مصر در جلسه ای اعلام کرد: این در حالی است که برخی از منبرهای مساجد از سوی افراد غیر متخصص اداره می شود که باید به سرعت دست به کار شد و آنها را مهار کرد.
ابراهیم فهمی کامل معاون رئیس کمیته تصریح کرد: بیشتر مساجد وابسته به وزارت اوقاف در اسکندریه از کمبود خطیب در رنج هستند، آن هم در شرایطی که تعداد کافی مبلغ از آموزشگاههای آماده سازی مبلغان و نیز از دانشکده های اصلی دانشگاهها فارغ التحصیل شده اند. از این رو از شوراهای محلی خواست تا به سرعت در این راستا اقدام کنند.
شیخ عبدالله شبلی معاون وزارت اوقاف استان نیز گفت: به این منظور باید از ائمه و مبلغان حمایتهای مالی شود چرا که با وجود تعداد زیاد آنها، مساجد ائمه و خطیب ندارند، از این رو باید درخواستهای مادی و دستمزدهای آنها را در نظر گرفت.
این در حالی است که وزارت اوقاف مصر اعلام کرده بود: این وزارتخانه بر فعالیتهای 99 هزار مسجد نظارت دارد تا بر اماکن دینی نظارت داشته باشد تا از بسته شدن مساجد توسط افراد سودجو جلوگیری شود.
از سوی دیگر این وزارت تصریح کرده بود که نیاز شدیدی به بازسازی مساجد وجود دارد، از این رو 20 درصد اموال زکات به مساجد اختصاص یافت. همچنین طرحی برای تأسیس صندوقی جهت تعمیر و بازسازی مساجد ارائه شد که از سوی پارلمان مصر در دست بررسی است.
نظر شما