به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا خان محمدی، در آئین اعزام تجهیزات آموزشی به مدارس گفت: در بدنه آموزش و پرورش روحیه ساخت و تجهیز مدارس وجود دارد و همه فرهنگیان این مساله را موضوعی مهم میدانند که اگر فضای کافی ساخته نشود آموزش اتفاق نمیافتد. اگر برای همین هنرستان در همین منطقهای که هستیم، کارگاهها و فضاهای مورد نظرش پیش بینی نشود عملاً مهارت آموزی در این منطقه رخ نخواهد داد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در دو سال گذشته دولت با تحریمهای متعدد و کمبود منابع مالی مواجه بود؛ با این حال ۳۲ هزار کلاس درس با مساحت ۴ میلیون متر مربع تحویل دانش آموزان شده است. این موضوع چیزی جز همراهی خیرین مدرسه ساز و تلاش همه ارکان آموزش و پرورش نبوده است که پیشرو در امر مدرسه سازی هستند. مخصوصاً باید از مهندسین و متخصصین نوسازی مدارس یاد کرد که با رویکرد جهادی توانستند این مهم را رقم بزنند.
وی با بیان اینکه بخش عمدهای از تجهیزاتی که تهیه شده تجهیزات سرمایشی و گرمایشی است؛ گفت: همه تلاش ما این است که دانش آموزان در محیط امن و راحت درس بخوانند و آینده کشور را بسازند. این چیزی است که دشمنمان نمیخواهد و از ما وابستگی، بی عرضگی و تنبلی را انتظار دارند.
خان محمدی با اشاره به اینکه شاهکار پل طبیعت ساخته شده توسط یکی از زنان مهندس ایرانی بوده است گفت: درخشش و موفقیت مهندسان و متخصصان ایرانی برای کسانی که موفقیت ایران و ایرانی را نمیخواهند تلخ است. تا شهریور پیش رو ارسال تجهیزات خصوصاً تجهیزات هنرستانی به هنرستانها ادامهدار خواهد بود.
رشد فضای هنرستانی در کشور
رئیس سازمان نوسازی مدارس با بیان اینکه ضریب نفوذ هنرستانها در قبل از انقلاب ۱/۴ درصد بوده است، گفت: امروز این عدد به به شش و نیم درصد ارتقا پیدا کرده است. یعنی بیش از ۶ درصد فضای آموزشی و مدارس هنرستان هستند. ما میخواهیم به نقطهای برسیم که تمام نیازهای فنی حرفهای و اقتصادی خودمان را به کمک فارغ التحصیلان هنرستانی تأمین کنیم و این شدنی است.
وی افزود: تحقق این موضوع جز با همراهی خیرین مدرسه ساز و تلاش همه ارکان آموزش و پرورش نبوده است که پیش رو در امر مدرسه سازی هستند میسر نمیشود. مخصوصاً باید از مهندسین و متخصصین سازمان نوسازی مدارس یاد کرد که با رویکرد جهادی توانستند این مهم را رقم بزنند.
خان محمدی با اشاره به رشد هنرستانهای جوار صنعت، گفت: یکی از هنرستانهای جوار صنعت که به تازگی در استان اصفهان مراحل ساختنش آغاز شده است؛ با کارخانه مربوط به خود تنها ۱۰۰ متر فاصله دارد. یعنی دانش آموز تحصیلش در همان فضای کار خواهد بود. در برنامه هفتم توسعه هم سهم خوبی برای آموزش و پرورش در جهت رشد هنرستانهای جوار صنعت پیش بینی شده است.
نظر شما