تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۷

داریوش فرهنگ پس از 30 سال دوری از تئاتر با نمایش "گالیله" در بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش فرهنگ که پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت تئاتری خود را متوقف و در حوزه سینما و تلویزیون فعال بود، اینک پس از 30 سال دوری از صحنه قصد دارد نمایش "گالیله" را در آخرین شب برپایی بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر روی صحنه ببرد.

نمایشنامه "گالیله" با نگاهی به نمایشنامه "زندگی گالیله" نوشته برتولد برشت توسط سعید شاهسواری و زیر نظر داریوش فرهنگ نوشته شده است. در نمایش "گالیله" بازیگرانی چون امین تارخ، مسعود کرامتی، رحیم نوروزی، سهیلا رضوی و نورا هاشمی ایفای نقش می‌کنند. این نمایش پس از اجرا در جشنواره تئاتر فجر، اجراهای عمومی خود را در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر آغاز خواهد کرد و تا پایان سال جاری در سالن یادشده روی صحنه خواهد بود.

بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از 2 تا 11 بهمن‌ماه در تهران برگزار می‌شود.