-
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
وزیر بهداشت گفت: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم.
سایر اخبار مهم
-
کلید مدیریت بهتر بیماریهای کلیوی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: رژیم غذایی هدفمند، به معنای انتخاب هوشمندانه مواد غذایی، کلید اصلی برای مدیریت بهتر بیماریهای کلیوی است.
-
گاز رادُن دومین عامل ابتلا به سرطان ریه است
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: گاز رادُن خطر ابتلاء به سرطان ریه را افزایش و بعد از استعمال دخانیات دومین عامل اصلی ابتلاء به سرطان ریه است.
-
شایعترین جراحی زیبایی در ایران؛ از بینی تا پلک
عضو هیئت مدیره انجمن علمی راینولوژی ایران گفت: بیشترین تقاضا در حوزه اعمال جراحی زیبایی در کشور به جراحی بینی اختصاص دارد، سپس عملهای جراحی پلک، لیفت صورت و...، اختصاص دارد.
-
ضرورت ایجاد کمیته صیانت از حقوق پزشکان
رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور گفت: کمیته صیانت از پزشکان و کارکنان بهداشتی باید ایجاد شود و سازمان نظام پزشکی با جدیت پیگیر قتل این پزشک است.
-
پرتجویزترین آنتیبیوتیکها در نسخههای پزشکان
سرپرست گروه ارزیابی فناوری سلامت و مطالعات مدیریتی و اقتصادی سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس آمارنامه دارویی سال ۱۴۰۲ گردش مالی داروهای آنتی میکروبیال ۱۳ درصد کل بازار دارویی کشور بوده است.
-
اثرات غذاهای چرب را با این خوراکیها از بین ببرید
یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که استرس مصرف غذاهای چرب مانند کلوچه، چیپس و بستنی را دارند ممکن است بتوانند از سلامت خود با یک فنجان کاکائو یا چای سبز محافظت کنند.
-
باورهای غلط درباره تعیین جنسیت نوزاد
یک متخصص ژنتیک بالینی با اشاره به اینکه زنها از لحاظ کروموزومی نقش تعیین کنندهای در جنسیت جنین ندارند، در مورد باورهای غلط راجع به تعیین جنسیت نوزاد، نکاتی را مطرح کرد.
-
هشدار شیوع شدید آنفلوانزای H1N1
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به روند افزایشی ابتلا به بیماری آنفلوآنزا هشدار داد.
-
چه کسانی در معرض ابتلا به HIV هستند؟
پیشگیری از ابتلاء به اچآیوی (HIV) یکی از مهمترین اهداف بهداشت عمومی در سراسر جهان است و با آموزش و اتخاذ راهبردهای موثر از گسترش آن جلوگیری کرد.
-
تنفس هوای آلوده خطر اگزما را افزایش میدهد
تحقیقات جدید نشان می دهد که به نظر می رسد موارد اگزما (بیماری پوستی خود ایمنی) در مناطقی که بیشتر تحت تاثیر آلودگی هوا هستند افزایش می یابد.
-
ورزش از متغیرهای مهم و تأثیرگذار در پیشگیری از بیماریها است
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: اهمیت دادن به ورزش در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به حفظ تندرستی شما کارکنان و همکاران عزیز کمک میکند.
-
افراد میانسال با این روش ۵ سال عمر خود را افزایش دهند
یک مطالعه جدید نشان می دهد که اگر بیش از ۴۰ سال دارید و سطح ورزش تان در رده ۲۵ درصد بالاترین میزان ورزش در بین همسالان خود است، ممکن است به طور متوسط پنج سال بیشتر زندگی کنید.
-
نقش انجمنهای علمی در ارتقای سواد سلامت مردم
متخصص پزشک خانواده گفت: انجمنهای علمی به عنوان متغیر اجتماعی، پیامدهایی برای سیاست و آموزش سلامت در جهت خدمت به جامعه هستند.
-
دستور پزشکیان برای بررسی اطلاق «شهید خدمت» به مرحوم داوودی
رئیس جمهور، به رئیس بنیاد شهید دستور داد تا پیشنهاد اطلاق شهید به مرحوم داوودی متخصص قلب، مورد بررسی قرار گیرد.
-
کاهش نرخ واکسیناسیون عامل افزایش سرخک در سراسر جهان
مقامات بهداشتی گزارش دادند که کاهش پوشش واکسن باعث افزایش ۲۰ درصدی موارد سرخک در سراسر جهان شده است و ۱۰.۳ میلیون نفر در سال ۲۰۲۳ به این بیماری قابل پیشگیری مبتلا شده اند.
-
حضور اورژانس در خیابان ناصرخسرو
عوامل اورژانس استان تهران، در صحنه حریق در خیابان ناصرخسرو حضور یافتند.
-
بررسی مباحث اخلاقی کاربرد هوش مصنوعی در باروری
همزمان با برگزاری کنگره نگاهی جامع بر ناباروری، مباحث اخلاقی کاربرد هوش مصنوعی در باروری و ناباروری بررسی میشود.
-
بیشترین شیوع HIV در چه بازه سنی است؟
رئیس مرکز تحقیقات ایدز گفت: اگر افرادی به هر علت رفتار پر خطر داشته اند میتوانند محرمانه مراجعه کرده و آزمایش دهند و مشاوره بگیرند.
-
۷.۵ میلیون دیابتی در ایران
نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران، با اشاره به ۷.۵ میلیون بیمار دیابتی در کشور، بر اهمیت برگزاری برنامههای آموزش برای پزشکان عمومی که در خط مقدم مواجهه با بیماران قرار دارند، تاکید کرد.
-
معافیت مالیاتی جامعه پزشکی در مناطق محروم بررسی میشود
پیشنهاد معافیت مالیاتی جامعه پزشکی مشغول به خدماترسانی در مناطق محروم کشور بررسی میشود.
-
مشکلات تامین ارز و کمبود دارو در سال آینده حل میشود
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: وضعیت امروز نسبت به سال گذشته کمی بهبود یافته و به نظر میرسد در سال آینده مشکلات تأمین ارز دارو برطرف شود.
-
سالانه ۱۶۰ هزار مرگ قلبی در ایران رخ میدهد
رئیس و دبیران علمی و اجرایی کنگره بین المللی نارسایی قلب، ضمن توضیحاتی درباره شایع ترین عارضه های قلبی در کشور، به مسائل و چالش های حوزه قلب و عروق اشاره کردند.
-
«HIV» فقط برای دیگران نیست!
اخیراً رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اخیرا از شناسایی ۲۴,۷۶۰ بیمار مبتلا به HIV در ایران خبر داده است، خبری که نشان از حضور خاموش این بیماری در جامعه دارد.
-
بهفر: ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به وجود مواد غذایی تقلبی و قاچاق در بازار کشور، توضیحاتی داد.
-
لزوم احتیاط در مصرف آنتیبیوتیکها برای حفظ اثربخشی آنها
سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو، بر اهمیت احتیاط در مصرف آنتیبیوتیکها تأکید کرد.
-
چرا پرستاران دچار مشکلات حقوقی می شوند
نماینده سازمان نظام پرستاری در هیئت عالی انتظامی سازمان نظام پزشکی گفت: عدم رعایت پروتکلها دلیل اصلی بروز مشکلات حقوقی برای پرستاران است.
-
تشریح جزییات زیان بیمه سلامت در سال گذشته
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات زیان بیمه سلامت در سال گذشته را تشریح کرد.
-
روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟
متخصص تغذیه گفت: تغذیه باید طوری باشد که سیستم ایمنی بدن تقویت شود و کمتر در معرض بیماری قرار بگیریم.
-
میز خدمت مشاوره طب سنتی در حمایت از مردم مظلوم لبنان
میز خدمت مشاوره طب سنتی با هدف همدلی و مشارکت اطبای برجسته طب سنتی در امر حمایت از مردم مظلوم لبنان و فلسطین در چهارمین هفته برگزاری پویش ایران همدل در نماز جمعه تهران برگزار شد.
-
افزایش ۲۵ درصدی مرگهای ناشی از سرطان
رییس آزمایشگاه تشخیص طبی از رشد ۲۵ درصدی مرگهای ناشی از سرطان خبر داد.
-
ظرفیت تولید ۱۶ میلیون دُز واکسن «هپاتیت» در انستیتو پاستور
رئیس بخش تولید واکسن هپاتیت ب انستیتو پاستور از ظرفیت تولید ۱۶ میلیون دُز واکسن هپاتیت ب در سال توسط این مجموعه خبر داد.
-
دستاوردی بزرگ در کنترل و پیشگیری از انتقال ایدز
رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه دستاورد بزرگ دانشمندان ما این بوده که طی چند سال اخیر از بین افراد شناسایی شده، انتقال HIV از طریق مادر به جنین یا کودک یافت نشده است.
-
چگونه با افسردگی مقابله کنیم؟
یک روان شناس گفت: جستجوی معنا در زندگی، زمانی که ما نگاه می کنیم که یک فرد، معنایی برای زندگی خودش ندارد ممکن است دچار پوچی شود.