-
خروج شرکت عربستانی تاثیری در بازار و قیمت روغن ندارد
یک مسئول صنفی درباره تأثیر خروج سرمایهگذار خارجی از صنایع روغنی گفت: پیشبینی میشود وضعیت بهتر شده و مشکلی در تأمین بازار و قیمتها رخ ندهد زیرا توانمندی شرکتهای تولیدی ایرانی بالا است.
سایر اخبار
-
دستیابی به دانش فنی تولید فرم آلی عنصر روی برای تغذیه دام و طیور
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از دستیابی به تولید دانش فنی فرم آلی ماده معدنی روی به منظور کاربردهای تغذیهای در صنعت دامپروری خبر داد.
-
آموزشهای تخصصی برای فرماندهان یگان حفاظت ضروری است
سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به نقش کلیدی یگان حفاظت در حفظ منابع طبیعی، گفت: آموزشهای تخصصی برای فرماندهان یگان حفاظت ضروری است.
-
تامین گوشت باکیفیت در دستور کار سازمان امور عشایر ایران
نماینده ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: جامعه عشایری کشور همواره در تامین امنیت غذایی کشور نقش کلیدی را دارد.
-
مکاتبه واردکنندگان برنج با رئیسجمهور
واردات برنج پس از پایان فصل ممنوعیت مطابق روال همیشگی از سر گرفته شد اما این بار تعداد زیادی از واردکنندگان با ارسال یک نامه به رئیسجمهور اعتراض خود را به سهمیهبندی واردات اعلام کردند.
-
خروج شرکت عربستانی تاثیری در بازار و قیمت روغن ندارد
یک مسئول صنفی درباره تأثیر خروج سرمایهگذار خارجی از صنایع روغنی گفت: پیشبینی میشود وضعیت بهتر شده و مشکلی در تأمین بازار و قیمتها رخ ندهد زیرا توانمندی شرکتهای تولیدی ایرانی بالا است.
-
اماواگرهای سلامت محصولات کشاورزی؛ ماجرای برگشت فلفلهای دلمه از روسیه چه بود؟
صادرات محصولات کشاورزی امروز بخشی از ارزآوری کشور را تأمین میکند که پدیده برگشت بخشی از آنها ضمن کاهش حجم صادرات و ارزآوری، اعتبار ایران را خدشه دار میکند.
-
گوشت قرمز و چسبندگی قیمتی در بازار آن+جدول
رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی نشان میدهد، با وجود انباشتگی دام سبک و سنگین در کشور نرخ گوشت قرمز در بازار پایین نیامده است.
-
«نیشتر سرشماری» به زخم کشاورزی استان سمنان
سمنان- سرشماری کشاورزی استان سمنان نشان داد که تعداد بهره برداران نسبت به یک دهه قبل بیشتر شده اما به زعم کارشناسان این یک نکته منفی در استان است.
-
قیمتگذاری دستوری به کشاورز اجازه ارتقا بهرهوری نمیدهد
سرپرست معاونت برنامهریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با قیمتگذاری دستوری به کشاورز اجازه ندادیم از محل سودی که میتوانست داشته باشد به ارتقا بهرهوری بپردازد.
-
تناقضات سند امنیت غذایی از تامین آب تا حجم سرمایهگذاری
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به برخی تناقضات در سند امنیت غذایی گفت: تامین آب مورد نیاز با توجه به اختلاف آماری بین دو وزارتخانه و حجم سرمایهگذاری، نیازمند بررسی است.
-
ضایعات حداقل ۳۰ درصد برنج در الگوی بدمصرفی کشور
رئیس پیشین سازمان تات با اشاره به ضایعات حداقل ۳۰ درصد برنج هنگام مصرف، گفت: در اجرای سند امنیت غذایی کنار اصلاح الگوی تولید باید الگوی مصرف نیز اصلاح شود.
-
سند امنیت غذایی دانشبنیان و واقعی است
رئیس اسبق سازمان تات گفت: سند امنیت غذایی دانشبنیان، واقعی و... است و توسط بخشهای مختلف دولتی و غیردولتی به اجماع رسیده است.
-
هیچ کانون خطرناکی از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور وجود ندارد
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به اندازه کافی تأمین شده ضمن آنکه با اقدامات پیشگیرانه تاکنون ردپایی از شیوع این بیماری در واحدهای صنعتی طیور مشاهده نشده است.
-
صادرات سبوس برنج آزاد شد
با ابلاغ بخشنامه رسمی از سوی گمرک ایران، صادرات سبوس برنج آزاد شد.
-
قیمت روز دام و طیور کاهشی است
بازار گوشت قرمز با وجود قیمت پایین دام زنده تغییری نداشته و انباشتگی دامهای سبک و سنگین امروز معضلی دیگر در این صنعت بهشمار میرود.
-
تقویت صندوق بیمه کشاورزی با تغییر رویکرد دولت
رئیس بنیاد ملی گندمکاران خواستار بازنگری در واگذاری بیمههای کشاورزی شد و گفت: با انتقال بیمه عوامل تولید و حملونقل به صندوق بیمه کشاورزی، سرعت عمل در جبران خسارتها افزایش خواهد یافت.
-
سهم کشاورزان در بیمه اجباری محصولات کشاورزی با صندوق بیمه است
در طرح بیمه اجباری محصولات کشاورزی، حق بیمه سهم کشاورزان از فروش گندم کسر نمیشود. صندوق بیمه متعهد به مدیریت اعتبارات و بازگشت بخشی از سهم کشاورزان است.
-
تولید چغندرقند در کشور رکورد زد
مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: تولید چغندرقند کشور با کاهش سطح کشت نسبت به دهههای گذشته از مرز ۸.۴ میلیون تن عبور کرد.
-
اجباری شدن بیمه گندم و دانههای روغنی در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳
معاون صندوق بیمه کشاورزی گفت: بیمه اجباری تمام خطر گندم دیم و آبی و دانههای روغنی در راستای ماده ۳۳ برنامه هفتم توسعه در سال زراعی جاری از سوی این صندوق اجرایی میشود.
-
۳۰۰۰ فروشگاه تعاون روستایی تا پایان دولت راهاندازی میشود
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی از راهاندازی ۷۰۰ فروشگاه تعاون روستایی خبر داد و گفت: برنامهریزی شده است ۳۰۰۰ فروشگاه دیگر تا پایان دولت برای عرضه تخصصی محصولات کشاورزی راهاندازی شود.
-
چرا لبنیات صادراتی ایران قیمت ارزانتری نسبت به رقبا دارد؟
یک مسئول صنفی گفت: سابقه ورود ایران در حوزه لبنیات به بازار صادراتی خیلی طولانی نیست؛ از اینرو محصولات صادراتی با قیمت پایینتری خریداری میشود.
-
دو تفاهمنامه در راستای جهش تولید در دیمزارها امضا شد
وزارت جهاد کشاورزی دو تفاهمنامه همکاری به طور جداگانه برای بکارگیری کارشناسان و فارغالتحصیلان کشاورزی و توسعه حمایتهای بیمهای برای پیشبرد اهداف طرح جهش تولید در دیمزارها منعقد کرد.
-
۶۸ درصد اهداف طرح جهش تولید در دیمزارها محقق شد
تاکنون ۶۸ درصد اهداف طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور محقق شده است.
-
۲ آزمایشگاه جدید در حوزه علوم دامی افتتاح شد
سرپرست معاونت پژوهش و تحقیقات سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: افتتاح ۲ آزمایشگاه جدید در حوزه علوم دامی تأثیرات قابل توجهی بر پیشرفتهای این حوزه خواهد داشت.
-
تلاش سازمان دامپزشکی برای کنترل بیماری تب برفکی در خراسان جنوبی
سازمان دامپزشکی کشور پیشگامانه به مقابله با شیوع بیماری تب برفکی در مجتمع دامداری فردوس پرداخته و از همان ابتدا، با تدابیر سریع و مؤثر توانسته است تا حد زیادی این بحران را مدیریت کند.
-
آغاز مقابله با آفات در نخلستانهای خرمای کشور با مدیریت تلفیقی
فائو با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی ایران، رویکرد مدیریت تلفیقی را برای مقابله با تهدیدات آفات و بیماریها در نخلستانهای خرمای کشور آغاز کرد.
-
چای با ارز ترجیحی وارد نمیشود
اتحادیه چای کشور در واکنش به اظهارات استاندار گیلان اعلام کرد، ارز ترجیحی چای ۲ سال پیش حذف شده است.
-
دولت برای پایداری امنیت غذایی برنامه های خوبی دارد
ساری-معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: دولت برنامههای بسیار خوبی برای پایداری تولید و امنیت غذایی دارد.
-
عرضه بیش از ۲۰ هزار تن کود کشاورزی یارانهای در ۹ ماهه امسال
یک مسئول دولتی گفت: در ۹ ماهه امسال ۲۰ هزار و ۶۵۵ تن انواع کودهای کشاورزی یارانه ای از طریق ۵۲ شبکه کارگزار خصوصی و تعاونیهای تحت پوشش توزیع شد.
-
واردات میوههای گرمسیری ۲۸ درصد کاهش یافت
مدیرکل سابق دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان مرکزی تعاون گفت: در ۸ ماهه امسال بیش از ۳۵۶ هزار تن میوه گرمسیری وارد کشور شد که نسبتبه مشابه سال قبل ۲۸.۴ درصد در ارزش کاهش داشته است.