رئیس دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه زمان ارزیابی ایده های نوآور در دانشگاه تهران باید کاهش یابد گفت: از 2 هزار ایده نوآورانه ارائه شده به دانشگاه تهران کمتر از 200 طرح در جشنواره انتخاب ایده های برتر ارزیابی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد رهبر صبح شنبه در مراسم اولین جشنواره ایده های نوآور دانشجویان دانشگاه تهران، با تاکید بر اینکه امروز قدرت در دانایی نهفته است، افزود: اقتدار ملی همواره از مسیر اقتدار علمی می گذرد از این رو است که شاهدیم سیر تکامل جوامع بشری از سنتی و کشاورزی به صنعتی، با تکیه بر علم و فناوری بوده است.

وی با اشاره به حرکت کشور به سمت علم و فناوری در سالهای اخیر، اظهار داشت: کشور ما مرحله جامعه دانش محور را پشت سر گذاشته است اما برای رسیدن به جامعه صنعتی کامل گامهایی در پیش رو دارد.

رئیس دانشگاه تهران دانایی را گلوگاه توسعه اقتصادی دنیای امروز نام برد و ادامه داد: شرکتهای دانش بنیادی که در پارک مستقر هستند با عملکرد خود باید موانع موجود در این گلوگاه را برطرف کنند که در این زمینه در سالهای اخیر گامهایی را برداشته اند اما در مقابل پارکهای فناوری نیز باید مسیر حرکت کارآفرینان را هموار سازنند.

وی با اشاره به آمارهای پژوهشی این دانشگاه، خاطر نشان کرد: بر اساس آمار معاونت پژوهشی دانشگاه، در طی سالهای اخیر 2 هزار ایده به این معاونت ارائه شده است ولی در این جشنواره کمتر از 200 طرح مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته است.

فرهاد رهبر با تاکید بر اینکه ایده های نو تا 5 سال آینده نو باقی نخواهند ماند، یادآور شد: از این رو باید مسئولان امر مدت زمان  ارزیابی ایده های نوآورانه را کاهش دهند دانشجویان دانشگاه تهران و کلیه دانشجویان کشور توانمندیهای لازم را دارند و این وظیفه ما است تا به آنها کمک کنیم تا از تولید علم به تولید ثروت برسیم.