رئیس مجلس شورای اسلامی صبح یکشنبه برای حضور در نشست کمیته اصلاح اساسنامه اتحادیه بین المجالس اسلامی در مصر، عازم این کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی لاریجانی صبح یکشنبه پیش از ترک تهران به مقصد قاهره، در فرودگاه مهرآباد اتحادیه بین المجالس اسلامی را از جمله سازمانهای فعال خواند که در سا‌لهای اخیر در صحنه‌های بین المللی پرتحرک ظاهر شده است.

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی در تشکیل دو اتحادیه بین المجالس کشورهای آسیایی و اسلامی نقش موثر و تعیین کننده ‌ای داشته است، تصریح کرد: این دو اتحادیه با توجه به شرایط بسیار حساس منطقه و بین‌المللی، تاکنون تاثیرگذار عمل کرده‌اند.

رئیس مجلس نشست کمیته اصلاح اساسنامه اتحادیه بین المجالس اسلامی  در مصر را در ادامه بحث‌های کارشناسی در خصوص نحوه اعمال تغییرات در اساسنامه این اتحادیه عنوان کرد.

وی گفت: تاکنون پیشنهادهایی از سوی کشورهای مختلف در این رابطه مطرح شده است که این پیشنهادها در سطح کارشناسی بررسی شده و هم اکنون در سطح روسای مجالس عضو کمیته تغییر اساسنامه، ادامه خواهد یافت.

لاریجانی یادآور شد: در حاشیه این اجلاس نیز دیدارهایی با روسای مجالس شرکت کننده و همچنین مسئولان کشور مصر انجام و درباره مسائل دوجانبه با هریک از کشورهای شرکت کننده و همچنین مسائل منطقه بحث و تبادل نظر صورت خواهد گرفت.

به گزارش مهر، در اجلاس گذشته روسای مجالس کشورهای عضو اتحادیه‌ بین‌المجالس اسلامی که در بهمن‌ماه 1386 در قاهره برگزار شد، اعضای شرکت کننده طی قطعنامه‌ای بر ضرورت اصلاح  اساسنامه‌ این اتحادیه تاکید کردند.

اعضای کمیته اصلاح اساسنامه اتحادیه بین المجالس اسلامی متشکل از مصر به عنوان رئیس و کشورهای ترکیه، ایران، کویت، نیجر، آذربایجان و اوگانادا است.

لاریجانی را در سفر به مصر، حسن شیخ الاسلام مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیرکل امور بین المللی مجلس و بهبهانی رئیس اتاق بازرگانی تهران همراهی کردند.

کاظم جلالی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز برای شرکت در این اجلاس از هفته پیش به مصر سفر کرده است.

محمد رضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور،  سید محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس، علاء الدین برجرودی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، حسن زمان مشاور رئیس مجلس، علی افراشته معاون اجرایی مجلس و علاءالدین یوسف رئیس دفتر حافظ منافع مصر در ایران، لاریجانی را در فرودگاه بدرقه کردند.