به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام سید محمد سعیدی پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار با اعضای کنگره جلوه ایثار افزود: مدیریت ایشان در تمامی عرصهها برگرفته از آموزه های دینی و اسلامی بود، مدیریتی که در عین جدیت در انجام وظایف بدور از مدیریت غربی و ایجاد رابطه خشک و خشن و طبقاتی، ارتباطی عاطفی نافذ و نرم با مجموعه برقرار میسازد.
وی ادامه داد: انسانی که در عین معنوی بودن مردمی نیز بود و این را در شاگردی مکتب امام (ره) و مقام معظم رهبری آموخته بود و خوب به اجرا گذاشت به طوری که مقام معظم رهبری در پیام ارتحال ایشان فرمودند: «مرحوم ایرانی خود را وقف خدا و مردم کرد».
وی اضافه کرد: روحیه معنوی و انگیزههای قوی دینی در ایشان باعث شد تا آن مرحوم بدور از تشریفات به سراغ فعالیتهایی برود که بیشترین تأثیر را به دنبال داشت و از کارهای تشریفاتی و کم منفعت پرهیز جسته و دیگران را نیز پرهیز میداد.
سعیدی با تأکید بر الگوسازی از ایشان در کنگره جلوه ایثار افزود: به گفته مقام معظم رهبری ایشان انسانی بود که در همه سنگرها حضور داشتند و این امر بر میگردد به جامعیت و قابلیتهای آن عالم مجاهد، بنابراین زمانی در موسسه در راه حق کمک به محرومین می کرد و زمانی فرماندهی سپاه و زمانی دیگر نماینده مجلس و سپس در عرصه تبلیغ وارد شد و این امتیاز خاصی است که کم نظیر است.
مرحوم حجت الاسلام حسین ایرانی مسئولیت اداره کل تبلیغات اسلامی قم و دو دوره نمایندگی مردم قم در مجلس شورای اسلامی را به عهده داشت که بر اثر بیماری در اول فروردین سال 1388 به دیار باقی شتافت که کنگرهای به نام جلوه ایثار به یاد آن مرحوم در قم برگزار می شود.